Kapitel 1

419 19 2
                                    

(Bellas-synsvinkel)
Jeg vågnede med et chok da vækkeuret ringede,jeg hader det vækkeur jeg brudte smide det ud,men det må jeg ikke for min MOR. Jeg stod op og gik over til spejlet der hængte over mit sminke-bord, jeg lignede en zombie. Jeg børstede mit hår og jeg tog noget tøj på der bestod af en farvede nederdel og en top hvor der står POWER,min ynglings top. jeg gik ind i stuen hvor min mor sad og spiste morgenmad. "Godmorgen" sagde mor,
"Godmorgen" sagde jeg selv, jeg satte mig med 2 pandekager og lidt is. "Skat jeg har en god nyhed" sagde min mor rigtig glad "ok hvad er det" sagde jeg selv nysgerrigt. "Zayn kommer i dag og vil have dig med på Tour" sagde min mor og var helt oppe at kører bare fordi han kom. "Hvad er den gode nyhed" sagde jeg og proppede en pandekager ind i munden. "Bella jeg ved godt at du ikke er så vild med zayn men kan du ikke bare tage på Tour med ham og de andre drenge"sagde min mor plagende. "Okay"sagde jeg surt. Min mor hoppede rundt og jeg gik ind på værelset og pakkede mine ting.
*Hvorfor skal jeg med jeg hader ham jo* tænkte jeg. Jeg pakkede nogle sko,noget tøj,sminke og mange andre ting, da jeg havde lukkede tasken kom jeg i tanke om at jeg havde glemt noget, jeg gik over i min skuffe, jeg åbnede skuffen og tog pistolen ud af skuffen og lage den i min taske, ja jeg tager en pistol med for en sikkerhedskyld. Det bankede på og ja det var zayn.
(Zayns-synsvinkel)
Jeg bankede på og min mor åbnede, jeg krammede hende hårdt fordi jeg havde savnet hende. *Det er lang tid siden at jeg har været i det her hus*tænkte jeg! jeg så Bella stå over i hjørnet. Jeg gik over og krammede hende men det var kun mig der krammede hun stod bare og var sur. "Op med humøret skat"sagde min mor glad. "Jeg gider ikke" sagde Bella. "Skal vi tage afsted" sagde jeg og tog bellas taske. "Jaja"sagde Bella og krammede min mor farvel . Da vi gik ud af døren var Bella sur, jeg vil bare have at hun var glad som hun plejer at være men det er slut nu.

*************************
Håber i kunne lide kapitlet der kommer flere knus tilde24

Mit Eget LivDove le storie prendono vita. Scoprilo ora