[12ఌ︎

4.1K 220 47
                                    

Şu anda uğruna ağladığınız kişi bir başkasıyla gülüyor.

︎ఌ︎

"Nasıl geçti?"

Jungkook tatlı bulduğu genç ile oturma odasına geçip sohbet etmeye başlamıştı. pavyonda kendi bedenine kirli bakışlar atıp süzenlerin arasında diğerlere kıyasla masum bakışlar eşliğinde her şeyden habersiz etrafı izleyen bu genci görür görmez bileğinden tuttuğu gibi buraya getirmişti.

"O zor birisine benziyor."

Genç çocuk Dedikleriyle neden bu adamın onunla kısa ilişkiye girdiğini düşünüyordu. Yanlış bir hareketdemi bulunmuştu? Ya da onu yeterince tatmin edememişmiydi.

"Taehyung öyledir."

"Onu nereden tanıyorsun?"

"Çocukluk arkadaşıyız."

Jungkook söylediğiyle aklına onunla geçirmiş olduğu zamanlar gelince yüzünde tebessüm oluştu. Zor günlerinde destek vererek birbirini iyi tanıyan iki dost gibiydiler. fakat büyüdükçe aralarına ciddiyetlik ve mesafe girince uzaklaşmışlardı.

"Tanışmadık bu arada, ben jungkook."

Sarışın genç gülümseyerek karşısındaki kibar çocuğa nazikçe cevap verdi.

"Memnun oldum, ben de jimin."

"İsmin hoşmuş jimin. Bir mahsuru yoksa soru soracağım. tabi sen de rahatsız olmazsa-"

"Rahat ol Jungkook. istediğini sorabilirsin."

Jungkook kafasını eğip mahçupça gülümsedi. Daha fazla konuşup kendisini rezil etmek istemiyordu fakat merakı yüzünden içinde tutamayıp sorusunu yöneltti.

"pavyonda hangi amaçla çalışmaya başladın?"

sıcak yaklaşımcı olan, arsızlıkla alakası bulunmayan, yüzündeki iyi niyetliliği net bir şekilde gözüken bu gencin ne sebeple pavyon gibi bir yerde bulunduğunu deli gibi merak ediyordu.

Jimin'in gülümsemesi bir anda yüzünde soldu. yine zihnini eski anıları esir almıştı. derince sıcak nefesini dışa verip, yaşadığı şeyleri bütün çıplaklığı ile anlatmaya başladı.

"Ailem ben daha yeni doğmuş bebek iken sorumluluğumu almayıp yetimanenin önüne bırakıp gitti. Ailemin olmaması beni her ne kadar üzsede en azından arkadaşlarım ve bana destek çıkan kişiler vardı. Onlar sayesinde bir nebzede olsun mutlu olabiliyordum. Bütün her şey on sekiz yaşıma girmem ile başladı. O zaman reşit olmamla birlikte çalışmam gerekiyordu, bende pavyona sadece garsonluk yapmak için gitmiştim ve..."

Jimin konuşmanın başından beri tutmuş olduğu göz yaşlarının yanaklarından süzülmesine izin verip hıçkırıklarına boğulmuşu. Bütün bu yaşamış olduğu şeyleri küçük omuzları taşıyamıyordu artık.

"Şşhh."

Jungkook onun çaresizce ağlayışına dayanamayıp minik gencin yanına giderek şefkatle kollarını beline sararken, jimin yüzünü onun boynuna gömüp soluklanarak konuştu.

"B-beni zorla çalıştırdılar, zorla sahip oldular, b-ben birşey yapamadım ki."

sarılmış olduğu küçük bedeni dahada sarmalayıp saçlarını okşadı. Onu bu hale getirenlere içinden öyle öfke kusuyorduki gözlerini sıkıca yummak ile yetinip akıl yürütmeye çalıştı. öylece onu geri eski pislik yerine yollayamazdı. Gönlü el vermezdi. Hiç düşünmeden aklına gelen fikri çekinmeden seslice dile getirdi.

"Seni satın alayım."

Söylediğiyle Jimin yüzünü gömmüş olduğu boyundan hızla çekerek dehşete düşmüş bir şekilde ona bakarak ayaklandı. dediğini yanlış anladığı için aklından farklı senaryolar geçiyordu.

"S-sende diğerleri gibiymişsin."

Bacakları onu taşıyacak derman bulamadığı için dizlerinin üstüne düşerken daha da şiddetlice ağlamaya başlamıştı. Bütün insanların kendisi hakkında kirli düşüncelerinden bıkmıştı artık. İsteklerinin sadece bedenine sahip olunması onu tüketmişti.

Jungkook telaşlanıp oda hızla önünde dizlerinin üstüne çökmüş olan jimin'in yanına gidip eğilerek ellerini omuzlarına koyup, sakinleştirmeye çalıştı.

"Hayır h-hayır! Ağlama öyle değil. seni satın alıp birlikte arkadaşça yaşayabiliriz. Sana iyilik yapmak istediğim anlamında dedim lütfen ağlama."

Dediklerinin ardından jimin'e sıkıca sarıldı. Şu an yanlış anlaşılmanın vermiş olduğu kötü his yüzünden suratı solmuştu.

"Bu zamana kadar yanında olamadığım için özür dilerim. yaşamış olduğun acıları unutturamam belki ama bırakta yaralarına merham olup sarayım güzel oğlan."

Jimin bu sözler karşısında göz yaşları içinde burukça gülümsedi. ilk defa birisi ona karşılıksız iyilik yapıp özür diliyordu. Tereddütle o da titrek ellerini genç adamın boynuna dolayıp sarılışına karşılık verdi.


-

Jikook çiftimiz duygusal gerçi taegi'de öyle ama

𝐿𝐸𝐾𝐸 ఌ︎ 𝑇𝐴𝐸𝐺𝐼̇ Where stories live. Discover now