🌹39🌹

957 27 3
                                    

A je to tady.
Je to půl roku co jsem požádal Alexe o ruku.
Je nemožné jak to uteklo. Dneska proběhne naše svatba a už budeme Vránovi. Tak moc se na to těším. Za svědka mi jde Finn.
Finn Burakovsky. Strejda se taky rozhoupal a má syna starého jako já. Asi jsem se nezmínil ale jsme opravdu dobří kamarádi.

Když někdo zaťuká na dveře, povolím mu vstup. Do dveří vejde máma. Má na sobě nádherné šaty, lodičky a má nádherný make-up.

,, To není možné. Ty už jsi tak velký. Já tomu pořád nemůžu uvěřit. Co jsme se nedávno tak snažili aby jsme tě měli. Taky že se to vyplatilo."
Usmála se s brekem na mě.

,, Jo. Občas sám nemůžu uvěřit že jsem tak starej. Je mi 24 a dneska se žením."

Popravdě je tu ještě jedna věc ale tu si chceme s Alexem ještě nechat pro sebe. Až přijde čas, všichni se to dozví.

Nadechoval jsem se k dalšímu slovu když někdo zase zaťukal. Otevřel jsem dveře a tam stal táta. No... Opíral se o berle. Bohužel měl nedávno zranění kolene a tak musí mít berle.
Ale myslím že mu to nebrání užít si svatbu. Je tu spousta jeho kamarádů a myslím že se strejdou Andrém budou dělat bordel celou noc.

🌹🌹🌹

Už je to za námi. Už jsme ofiko Vránovi oba dva.
Už je docela pozdě. Probíhá klasická chlastačka. Kluci z týmu začali bláznit že už si musíme pořídit děti a tak dále.
Ještě před chvílí tu s námi byl Finn. Ten se ale už před nějakou dobou vytratil. Rozhodl jsem se že se po něm půjdu podívat a zjistit co se děje.

🌹🌹🌹

Nikde jsem ho neviděl a tak jdu na poslední místo a to je jeho pokoj. Když zaťukám nikdo neodpovídá. Tak zkusím chytit za kliku. Jelikož je odemčeno tak vcházím a co nevidím. Můj nejlepší kamarád s mojí sestřičkou úplně nazí v jedné posteli. Většina by byla naštvaná ale já se začal smát.

,, No tak to je pěkný. Já se tady strachuju a vy si tady pícháte. Doufám že jste aspoň použili ochranu." Smál jsem se dál.

Ale když se na ně zase podívám nervózně se na sebe dívají.

,, Použili jste kondom žejo?!"
,, Když o tom tak mluvíš. .... nejsem si úplně jistej."
Začal se klepat Finn. Takže to je super. Nejlepší kamarád přivede do jináče moji sestru. Jo vím. Nemusí být hned těhotná ale může. Když jsme si to vyříkali odešel jsem. Ještě jsem zaslechl že jestli bude těhotná tak bude Finn hrozně šťastnej. Pravda že je pro moji malou sestřičku ten nejlepší.

THE BEST THING THAT EVER HAPPENED TO USKde žijí příběhy. Začni objevovat