🌹23🌹

1.1K 30 0
                                    

,, William, " dupla jsem naštvaně nohou.
,, Bude se jmenovat William."

,, Nebude se jmenovat William. Je to jméno jak pro gaye."
,, I kdyby byl gay. A navíc. Kdo ho tahá v břichu? Kdo každý ráno zvracel? Koho bolí záda a má pocit že už ani nevstane?"

,, Dobře bude to William. Ale mám jednu podmínku."
,, Jakou?"
,, William Stanley."

,, Jako vážně Jakube? Děláš si ze mě prdel? To snad nemyslíš vážně." Naštvala jsem se a odešla z pokoje. Zavřela jsem se v ložnici. Je konec šestého měsíce a my už vybíráme jméno. A často se kvůli tomu hádáme. Ale co. Můj sen byl mít syna jménem William. A kdo ho tady tahá a ničí si postavu? Já. Mám právo na to, vybrat jméno.

Popravdě to nezní až tak špatně. William Stanley Vrána.

S tímhle jménem se ale světu hokeje už vážně nevyhne. Co když ho nebude mít rád? Kuba už si dokonce koupil malé hokejky co mu přidělá nad postýlku.

Je to ujeté. To ano ale tak co. Co chcete od hokejisty. Každý hokejista když zjistí že bude mít syna, už plánuje jaký mu koupí brusle, připravuje se na dobu, kdy bude mít svůj první zápas a taky přemýšlí jaké číslo bude mít jeho dres.

I nad tím Kuba přemýšlel a došel k názoru, že by bylo super kdyby měl číslo 31. Prý by to bylo epické.

A ještě jedna novinka. Ještě se nám nenarodilo první dítě, Kuba už plánuje jak Will bude potřebovat sestřičku. Sestřičku kterou bude bránit před světem.

Takže to vidím takhle. Až bude mít Will rok, beztak už mě bude Kuba přemlouvat. Možná už ve Willovo půl roku. Kuba je fakt kůň. Nebo bych měla říct hřebec? No to nevím.

🌹🌹🌹

,, Lyd? Mám pro tebe překvapení." zařval Kuba ode dveří.
,, Copak to bude? Jinak, dobré ráno lásko. Kde jsi byl?"
,, Zařizovat to překvapení. A teď se teple obleč. Jdeme."

THE BEST THING THAT EVER HAPPENED TO USWhere stories live. Discover now