🌹16🌹

1.3K 28 0
                                    

Když jsem přišel domů, řekl jsem Lýdii o testech. Souhlasila.

A proto jsme teď u jejího doktora tady v Americe. Čekáme na výsledky. Z myšlenek mě vytrhne hlas sestřičky jak říká ať jdeme do ordinace.

,, Můžeme vyloučit možnost, že neotěhotníte vůbec. Jen to bude trochu těžší. Musíte se opravdu snažit ale oba dva jste plodní. Mohl bych zkusit udělat pár výpočtů, které řeknou, kdy máte největší možnost. Dnes po práci se na to podívám a pošlu vám je." řekl doktor. ,, Děkujeme moc. Co budeme dlužní?" ,, Ale nic. Zaprvé mi udělá radost když budete mít radost vy. Jste opravdu krásný pár. A ta vaše snaha vás vztah ještě uceluje. A taky. Chtělo by to dalšího dobrého hokejistu jako jste vy, pane Vráno." zasmál se doktor já s ním. Ještě několikrát jsme poděkovali a odešli domů.

POHLED LYDIE

,, No vidíš. Všechno bude v pořádku. A brzo už tady bude běhat malej hokejista nebo krasobruslařka."

,, Kubi musíme jet koupit ty testy co doporučoval doktor." ,, Stavím se pro ně zítra po treninku." ,, Dobře. Doufám že už se to povede."

🌹🌹🌹

Drželi jsme se rad doktora a pořád nic. Kuba je na tréninku a já doma připravuju překvapení. Doufám že se mu bude líbit. A co to bude za překvapení?

O dva dny dříve

Když jsem ráno vstávala s Kubou bolela mě hlava a tak jsem si šla znova lehnout. Probudila jsem se o hodinu později a na stole ležel vzkaz že Kuba je na tréninku.

Chtěla jsem si jít udělat snídani ale rychle jsem změnila směr. Běžela jsem do koupelny. Když jsem zvracela tak mi to došlo. Už nějakou dobu jsem si nedělala test protože mi došly. Ihned jsem se oblékla a běžela koupit tři testy do lékárny ve vedlejším baráku.

Zpátky v realitě

Ano. Konečně se to povedlo. Mám to potvrzené i od doktora. Je to úžasný pocit když se vám to konečně povede. Je tu Niky která má za týden termín ale i tak mi pomáhá chystat překvapení. Břicho má hodně malé a tak i doktoři si myslí že bude nějakou dobu přenášet.

🌹🌹🌹

Vše máme nachystané. Dortíky a velký nápis "Hi Dad" visí na sedačkou. Jsem zvědavá jaká bude jeho reakce. Ale ať je jakákoli, určitě bude kladná. Jinak by se semnou tolik nesnažil.

🌹🌹🌹

POHLED JAKUBA

Otevírám dveře a vidím tu další boty. Takže už je tu Niky. Vím že dnes byly s Lyd domluvené, takže šel Michal rovnou k nám. Otevírám dveře do obýváku. Tam většinou sedí. Nad sedačkou visí nápis
"Hi Dad"

Zprvu mi to nedošlo ale už to chápu.
Otočím se mírně do leva a vidím
jak se mojí snoubence lesknou oči přijdu k ní.

,, Vážně už se to povedlo?" zeptal jsem s e překvapeně. Ona jen zabývala hlavou a podala mi obrázek našeho tolik vytouženého potomka.

THE BEST THING THAT EVER HAPPENED TO USWhere stories live. Discover now