GİRİŞ

427 42 28
                                    


Özgürüm.

Hayata karşı gülümseyebildiğim, ciğerlerim yanana kadar koşabildiğim, kendim olma cesaretini gösterebildiğim sürece dünyadaki en özgür insan benim. 

Çıplak ayaklarımla taze ve sıcacık çimleri hissederken dağdan aşağıya doğru koşmaya başladım. Bir yandan kollarımı iki yana açmış serin rüzgarın bedenimi yalayıp geçmesine izin veriyordum. Gülümsememek elde değildi, kahkaha atmamak elde değildi. Gökyüzü çok güzeldi, kuşlar ötüyordu. Tek bir insanın olmadığı bu yeşillik alanda huzuru hissederek yokuş aşağı koşturuyordum. Deli miydim? Belki biraz. Mutlu muydum? Kesinlikle.

Ciğerlerim yanmaya başladığında kendimi çimenlere atıp soluk soluğa yere uzandım. Gökyüzü çok güzeldi. Bu dünyanın kirliliğine inat masmavi ışıldıyordu. Gözlerimi kamaştıran güneş ışığını engelleyebilmek için elimle yüzümü siper ettim. Sonra birden dudaklarımdaki gülümseme yavaş yavaş solmaya başladı. Yine o his. Gün geçtikçe içimi kasıp kavuran o eksiklik hissi. Kalbimde bir boşluk vardı. Bir yere, bir şeye ait olmayı istememe sebep olan o boşluk, özellikle böyle mutlu hissettiğim anlarda sızlayarak kendini belli ediyordu. Gözlerimi kapatıp derin bir nefes aldığımda aniden göz kapaklarımda beliren görüntüyle aceleyle gözlerimi tekrar açtım. Mavi saçlar. Güvenli hissettiren bir gülümseme. Gördüğüm bir insan silüetiydi. Gözlerimi kırptığım o kısacık anda görmüştüm bunu. Gözlerimi kapatıp tekrar tekrar hatırlamaya çalıştım ama o kadar anlıktı ki hiçbir şey hatırlamıyordum. 

İki insanın kaderinin kopmayacak bir iple birbirine bağlı olduğuna inanırdık. O kızı gördüğüm kısacık anda kalbimi kaplayan boşluğun dolduğunu hissetmem ne kadar normaldi? Gökyüzüne bakıp, kızın mavi saçlarını hatırlayarak iç çektim.

İçimden bir ses o kızı bulmam gerektiğini söylüyordu.


***

Herkese merhaba! InSomnia ya da her kimsen, bu kitap Dreamcatcher grubundan SuA ve Siyeon için yazılan bir gxg ship kitabıdır. Kitap bilim kurgu ağırlıklı olacağından grubu tanımasanız bile rahatlıkla okuyabilirsiniz. Yalnız tutarsız bir insan olduğumdan kitaba devam edeceğimin garantisini vermemem. Öpüldünüz :))


Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.
can't get you out of my mind || suayeonOù les histoires vivent. Découvrez maintenant