luhan röportaj

2.2K 95 21
                                    

12 Üyenin Bir Arada Toplanmasıyla İlgili Düşünceler; Her gün, molalarımız bir sınıf gibi eğlenceli geçiyor. Her nasılsa pratik odası 12 kere dikkat dağıtıyor. Ama bir kere gerçek anlamda pratik yapmaya başlayınca, herkesin bakışları değişiyor ve ateşlilik de 12'ye katlanıyor.

Comeback Albümü İçin Gerekli Bir Övünme; Performans olağanüstü. Çünkü o bir sırla sıkıştırılmış bir performans. Şşşşt! 

Dinlenirken; Bir süre önce Çin'deki evime gittim. Uzun bir zaman sonra, sonunda faydalı bir çocuğun yapabileceği şeyleri yaptım.

Aynaya Baktığımdaki Eksiklikler; Anne ve babam doğurduğundan, kendimden mutluyum.

Kendimi Erkeksi Düşündüğüm Zamanlar; Her zaman. Nedense, ne zaman futbol oynasam, erkeksiliğim artıyor. 

Çılgın Kurbağa Lakabı; O Tao, onun düşünceleri.

Şu an bir üyeye telepatik mesaj gönderebilseydin ne derdin? ; Bu röportajdan sonra bubble tea içmeye gitmek ister misin?

Luhan'ın Korece Dersi, Bugünlerde Diline Dolanan Kelime; "Aigoo." şaşırdığımda, pişman olduğumda, endişelendiğimde. O her yere uyan bir kelime. Çok sık kullandığım diğer kelime, "hul."

Değer Verdiğim Bir Eşya; İnterneti kullanmamı sağlayan ve son zamanlarda takıldığım roleplay oyunlarına sahip bilgisayarım, kendi bölgem olan yatağım, değerli şeylerle dolu dolabım. Özellikle yatağım, diğer insanların yatağıma çıkmasını engelleyebilmeyi dilerdim.

İnterneti Kullandığımda; Kendi fotoğraflarıma bakarım. Fanların çok iyi çektiği fotoğrafları gördüğümde iyi hissediyorum. Herkese minnettarım.

Birine Teklifte Bulunsaydım; Geceleyin, boş bir sokakta öpücükle birlikte çiçeklerle.

Bir Teklif Alsaydın; Kız bana kendi yaptığı yiyeceği verse mutlu olurdum. Menü hakkında düşünürsem, ben etçil olduğum için, eğer etse severim.

Luhan'ın İyi Bir Erkek Arkadaş Olmasının 3 Sebebi; İyi bir kişiliğim var. Ne zaman, nerede olursa olsun, güvenilir bir koruyucuyun. İyi görünüyorum. Tabii ki son madde şakaydı.

Fanlara; Uzun bir zaman beklediğinizden dolayı teşekkür ederim. Tüm kalbimle, sizi seviyorum.

Luhan'ın Ağzından; Bedenim ve aklım kontrolden çıktığında, lütfen bana biraz ilgi gösterin. Sadece "Yoruldun, değil mi? Güç kazan." demeniz gerekir. Sonra gerçekten güç kazanan biri olurum. Aslında çok çekingen ve utangaç olsam da, bir kere yakınlaştığımızda insanların benim daha sıcakkanlı olduğumu bilmesini dilerim.

exo hakkında karisik bilgilerNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ