baekhyun röportajı

2.4K 94 10
                                    

Dönüş Albümü Hakkında İpucu; Günde 8 saat eğitim gördük ve 4 saat kişisel olarak pratik yaptık. Bu yüzden biz uzun bir süre sizden uzak kaldık. Umarım daha yakışıklı ve çekici yanımızı görmek için hazırlanmışsınızdır.

Duymak İstediğin İltifatlar; Gerçekten! Bu albümün bu kadar uzun zaman almasının nedeni bu!

Kendini Netten Aradığında; Çıkış öncesi fotoğrafımı herkeste görünce şaşırdım. Acı gerçekle yüzleştim. Benim yanaklarım şişmanladıkça çıkıyor.

Yorum yapıyor musun? Ya da yapmıyor musun?; Şiddetli bir şekilde yorum yapma dürtüsü duyuyorum. bazılarının benim Chen ve Suho Hyung'dan kısa olduğumu söyleyince..

Aynaya Baktığın Her Zaman; Yüzümün şişliğini kontrol ediyorum. Özellikle Chanyeol'un gözlerine baktığımda üzülüyorum çünkü benim gözlerim çok küçük. Ama genel yüzüm yeterince iyi.

Eğer Kuzenin ya da Kız Kardeşin ile Bir Üyeyi Tanıştıracaksan; Yakışıklı ve Olgun lider Suho Hyung. Diğer üyeleri tanıştırmamamın nedeni ise onları kendime saklayacak olmam!

İdeal Tip; Kibar, iyi huylu, güzel kokan, iyi görünüşlü bir bayan.

Eğer İtiraf Etseydin; Yapay çiçek alıp onun önünde diz çökerek "Bunlar insan yapımı çiçekler, ben çok sevdim, benimle çıkmak ister misin? " derdim. 

Eğer 7 Gün Boyunca Bir Film Kahramanı Olsaydın; Dürüst ve zeki bir kadının sonradan değiştirdiği kibirli ve zengin bir genç olmak isterdim.

Üyelerin Sırları; Suho Hyung en küçük bir çizik veya çürükte bir ay boyunca şikayet eder.

Diğer Tüm Üyelere; Biraz daha temiz ve düzenli olabilir misiniz?

Kendi Hakkında; Biz yakın arkadaş olduktan sonra konuşmalarım hiç bitmedi. Böyle bir şey olduğunda endişelenmeyin sadece ağzımı sakince kapatın. Yorgun olduğumda boşlayacağım. Bu kendimi şarj ettiğim anlamına gelir. Bu süre boyunca bana dokunmayın. Ama bu süre sadece 10 dakika sürer.

exo hakkında karisik bilgilerWhere stories live. Discover now