xiumin röportaj

2.1K 74 8
                                    


Dinlenirken; Kafede Luhan ile birlikte oynamak ve bireysel zamanlarımda alışveriş yapmak

Xiumin'in Alışveriş Tekniği; Tabii ki içinden gelerek yapılan alışveriş.

Diyet Sonucunda Kaybolan Yanaklar - Öneri; Yemek önündeyken şık bir şekilde davran. İlk seferde hiç ona bakma. Buna rağmen bu şeylerle zor zamanlar geçirdim. Yakında tam yanak Boazi geri gelecek.

Bebek Yüzlü Olmanın Artı ve Eksi Yönleri; İlk konuşmamızda beni küçük sandıklarından dolayı gayri resmi konuşmalara şahit oldum. Artı yönlerini gerçekten bilmiyorum. Emin değilim. Fiziksel olarak 24 yıl dün gibi geçiyor ve bugün farklı. *öksürük öksürük*

En Büyük Hyung Olmanın Tehlikeleri; Kimlik sıralamalarında hyung olmak erkekler arasında çok önemli bir sıradadır. Eğer acil bir durum varsa çoğu kez sorumluluk alman gerekir. Tabii ki bu çok, son derece, genellikle gereksiz meseleler.

Xiumin'in Konuşma Alışkanlıkları; Sorulan sorulara iyi cevap veriyorum ve iyi bir dinleyiciyim. Zengin tepkilerim ve ciddi bir kişiliğim sayesinde EXO'nun sıkıntı danışmanlığını yapıyorum. Son yaşanan sıkıntılar yorumsuz.

Xiumin'in Çince Derslerinde En Son Öğrendiği Şey; Dui bu qi, wo bu hui (Üzgünüm, bunu yapamam) Çünkü ağzını kapalı tutmak ayrıca bir danışmanın rolüdür.

En Son İlgilendiklerin; İlk yılımıza özel bir miktar çizgi roman hediyesi aldık ve hala ben onları okuyorum.

Xiumin'in Büyüleyici 3 Özelliği; Tek başına, şık ve yumuşak bir adam. Sonuç olarak büyüleyici bir adam.

Xiumin'in İyi Bir Erkek Arkadaş Olmasının 3 Sebebi; Güçlüyüm, Duyguluyum, Düşünceliyim. Gücümü kanıtlamak için, el güreşinde tüm üyeleri yıkacağımı örnek gösteriyorum. 

Bir Teklif Alsaydın; Birçok insanlarla dolu konser salonunda ona karşı "Biz biriz, Biz ayrılamayız, Seni seviyorum" diyerek haykırırdım.

Kazandığınız Ödüller Hakkında Övünmen; Çin'deki en son 13. Yıllık Müzik Billboard Ödül Töreni'nde en çok popüler grup ödülünü kazandık. Denildiği gibi, en iyisi! Ah, evet!Bize bu büyük ödülü verdikleri için fanlara teşekkürler. Bununla beraber bu havalı çocukları doğuran EXO'nun ailelerinin derin teşekkürleri de var.

Bir Yıl Sonra Kazanmak İstediğin Ödül; 'imaj değişikliğinde başarı ödülü' Artık olgunlaşmış ve seksi bir adamlar olduk.

Xiumin'in Ağzından; Kolaydır. Çevrenizi temiz tutun. Her zaman mutlu bir şekilde gülümseyin. Ben derli toplu birisiyim.

exo hakkında karisik bilgilerWhere stories live. Discover now