giriş

414 46 205
                                    

Başlangıç tarihi: 17920♡

Senin başlangıç tarihin?


Rosaline kraliyet soyundan gelen bir kızdır. On dokuz yaşında, İngiltere'de yaşayanların gördüğü en güzel kızlardan birisidir. Güzelliği eşsizdir. Her gün güzel elbiseler giyerken, her yıl düzenlenen baloda onu dansa kaldırmak isteyen beyefendileri kibarca reddeder ancak annesi bu davranışını ayıplar ve ailesine yakışacak hareketler göstermesini ister, çünkü herkesin gözleri Rosaline'nin üzerindedir.

Rosaline'nin belli bir hikâyesi yoktur, sadece bu iğrenç şatodan kurtulmak istiyordur. Ailesi onun dışarı çıkmasını engellemek için kapılara şövalyeler yerleştirir, tek amaçları, kızlarını canavarlardan korumaktır ama asıl sorun olan şey; Rosaline ve kardeşi bu büyük şatoda canavarların yaşadığını bilmiyordur.

Bu cehennemden sonsuza kadar kurtulmak isteyen Rosaline kaçma girişiminde başarısız olur ve hayatının dönüm noktası buradan sonra başlar.

*

Hikâyeyi fazla uzun tutmayacağım, bunu ZDBİ gibi düşünün, kurgu bakımından ZDBİ'den daha iyi ve daha akılda kalınır yapacağım inşallah, başarabilirsem.

Hikâyenin kapağını sevdiniz mi?

Biraz erken ama Rosaline hakkında ne düşünüyorsunuz?

Destek olmak amacıyla buraya arkadaşlarınızı etiketler misiniz? ♡

kâhyanın hizmetkârı bir prensesWhere stories live. Discover now