Nakon bure sve je sladje

20 1 0
                                    

Gnev i ljutnja prema tebi koja mi se nakupila i crnela dušu proganjala me je nekoliko dana. Tešku si bol imao gledajući moj pogled upućen tebi. Mapa do moga srca koju si imao počela je da bledi. Sa strahom si je držao kraj srca bojeći se da se ne pocepa i raspadne. Nemirne misli su ti noću odzvanjale u glavi dok su ti zabijale noževe u srce.

**

Kako je vetar duvao blago danima, tako je i tamu u meni pasivno čistio. Polako se oko mene pojavljivala svetlost. Ta svetlost mi je opet obasjavala put ka tebi.
Krenula sam napred. Nakon nekog vremena ugledala sam te izgubljenog kako me tražiš mučno. Nisi mogao ništa da vidiš od zaslepljenosti koju ti je naneo mrak u očima. Prišla sam ti i uhvatila te za ruku govoreći da je sve uredu. Tama je polako nestajala iz tebe dok se slivala niz tvoje noge. Pojavile su se one iskre u očima po kojima sam te oduvek pamtila. Osmeh je igrao na licu dok si me zagrlio jako kao da si se bojao da ti opet ne pobegnem. Svetlost koju je nanela ljubav u nama i oko nas počela je da brise sve ono crno i loše dok nas je medjusobno isceljivala od bola koji nam je nanela tama. Sve je počinjalo polako da bude kao nekad.

**

Suze su nam lile niz obraze od smeha dok smo njima pisali još jednu uspomenu. Vožnja bicikla kraj jezera, prskanje u njemu, šetnja kroz šumom sve dok se ne izgubimo, kokteli dok sunce polako zalazi i pravi umetnička dela po nebu kojima zavide i najveći slikari, poljupci koji ti tope dušu dok lezimo u krevetu dok nas mesec obasjava jedva vidljivom svetlošću kroz veliki prozor od tvoje sobe.

Te večeri si me uz osmeh gurnuo na krevet. Vatreno si krenuo ka mojim usnama. Plamen koji je goreo u meni, vulkanska erupcija emocija koja je izlazila iz mene, gomilu strasti u kojima smo plovili na tvom krevetu preplavila me je te večeri. Suze su mi išle od radosti dok sam te ljubila najbolje sto sam umela i uživala u svakom našem poljupcu. Prisetila sam se kakve emocije su ustvari u nama, koliko mi značiš, i koliko te volim. Razmisljala sam o tome kako sam mogla tek tako da zbog male sitnice odbacim sve ovo, zaboravila sam koliko plamena ima u meni koji si ti zapalio i koliko mi značiš. Nakon dugih poljubaca potonuli smo u san dok je mesec čuvao sve naše male tajne. Za njega tako male, a za nas beskonačne i moćne.

Pišem srcem Onde histórias criam vida. Descubra agora