2.9

10.8K 684 1.2K
                                    

TÜM DÜRÜSTLÜĞÜM VE SAMİMİYETİM İLE GELDİM

Normalde açıklamaları bölüm sonuna yapardım ama öyle sorumsuz bir insanım ki bunu direk olarak görmeniz gerektiğinin farkına vardım.

Ficimi sevdiğiniz kadar beni de sevdiğinize inandığım için bu kısmı okuyacağınıza eminim💘

Öncelikle merhaba.
Sizinle yeniden birlikte olmak çok güzel gerçekten. Size bahanelerimi değil direk içimden geçenleri söylemek istiyorum ki işin iyi tarafı bana gerçekten anlayış gösteriyorsunuz bende buna istinaden size karşı mahcup hissediyorum:')

İnanın bana elimde olsa her gün bölüm atmak ve deli gibi yazmak isterdim bu konuda çok ciddiyim. Ama hayat şartları dolayısıyla fazlasıyla ihmal ediyorum bunun sonuna kadar farkındayım. Çoğunuz yeni bölüm attığımda 'fici unutmuşum' diyorsunuz ve bu beni üzüyor ama burada kızdığım nokta kendim oluyor. Destekleriniz için başından beri minnettardım her zaman da bu böyle olacak ve ben sizin o yoğun sevginizin karşılığını veremiyor gibi hissediyorum. Kendime kızıyorum. Bazen fici açıp bölüm yazmaya kalkarken öylece kalıyorum aklıma bir şey gelmiyor tıkanıp kalıyorum. Çoğumuzun başına gelmiş ve gelen bir durumdur bu aslında. Kimi zaman kendimi zorluyorum bir şeyler düşünmeye çalışıyorum. Fic okuduğumda diğer yazarlarla kendimi kıyaslıyorum ve kendimdeki eksikleri bariz net görüyorum.

Ne düzenli bölüm yayınlıyorum, ne kapsamlı yazıyorum. Bunun için de üzülüyorum kendime kızıyorum ama bir noktada benimde elimden gelmeyen bir durum olunca yapacak bir şey olmuyor. İlham gelmediği oluyor. İlk bölümlerde betimlemelerim mükemmelken şimdi basitleşmişim gibi hissediyorum. Bunlar tamamen benim düşüncelerim.

Bir çoğunuz kalemimden memnun. Arayı uzatmama rağmen bıkmadan okuyorsunuz ve ben her seferinde size söz verip yine bir şekilde kendimi arayı açarken buluyorum. İnanın bu bazen ağlamak istememe neden oluyor. Büyük bir mahcubiyet hissediyorum istediğinizi veremiyor gibi hissediyorum. Bende isterdim diğer yazarlar gibi aktif olmak ve okuyucularıyla birlik içerisinde olmayı ama elimden sanırım bu kadarı geliyor.

Kaçıncı özürüm kaçıncı açıklamam hiçbir fikrim yok ama gerçekten hepinizin desteği beni öyle motive ediyor ki inanamazsınız. Belki  'alt tarafı bir fic kafana takma sen yazdıkça okuruz' gibi de düşünenler olabilir aranızda ama benim için o kadar basit bir durum değil.

Siz bana sımsıkı tutunurken ben sizi göz ardı edemem.

Bu yüzden tekrar teşekkür ediyor ve tekrar arayı uzattığım için tekrar özür diliyorum ama beni, niyetimi, halimi anladıktan sonra benim için hiçbir sorun yok. Her türlü kararınıza düşüncenize saygım sonsuz. Sizinle her zaman iletişim içinde olabilir sizi dinleyebilirim.

Her zaman minnettarım.
Sizi çok seviyorum.

O kadar uzayan aradan sonra uzun ve hareketli bir bölüm gelsin istedim.

İyi okumalar💖

🎬

Biraz fazla doyumsuz biri olduğumu kabul edebilirdim sanırım. Özellikle Taehyung konusunda. İş ona geldiği zaman pençelerim sanki olduğu yerden açılıyor her an atağa geçecek gibi kendimi hazırlıyordum evet. Ortada bir şey olmasa bile bunu yapıyordum son zamanlarda ve bu gittikçe sıklaşmaya başladı, buna da evet. Eh, içgüdüsel veya koruma refleksi diyebilirdik buna da.

Veya bir isim vermemiz şart değildi ki, benim sevgilim ve her türlü üzerine düşerim. Ne yani? Hah..

Fakat şu arkadaş grubu gittikçe rahatsız etmeye başlamıştı beni neden bilmiyorum. Önceden bu kadar dikkatli değildim aslında ya da onlar bu kadar yoğun ilişki içerisinde değillerdi Taehyung ile. Ama şimdi ödev için bir araya gelmeleri gerekiyordu aslında ağzımı açmamam gerekiyor. Fakat şu içimde bitmek bilmeyen kıskançlık duygusu varya gözlerimin seyirmesine ve refleks olarak yumruklarımı sıkmama neden oluyordu.

freckled boy | taekook✔Where stories live. Discover now