1.8

30.7K 2.3K 2.4K
                                    

BENİM GÜZEL BEBEKLERİM BÖLÜMÜN KISALIĞINDAN DOLAYI İSYAN ETTİLER BEN ONLARI KIRAR MIYIM?
ASLA.

AFİYETLE OKUYUN;)

***

İçeri girdiğimde gözleri dolu olan Taehyung, elini penisine kapatmış kafasını eğmişti. Kapıyı kapatıp yanına koştum ve önünde diz çöküp yüzünü avuçladım ve kendime çevirdim.

"Taehyung? Güzelim ah.. iyi misin? Yardımcı olacağım tamam mı? Korkma."

Ama sandığımın aksine Taehyung dokunsam ağlayacak gibi duruyordu ve bu beni daha da endişelendiriyordu. Yüzü sıcaktan alev alev yanıyordu ve utançtan gözlerime dahi bakamıyordu. Güzel bebeğim kötü hissediyor olmalıydı.

" Taehyung..bak bana.." fısıltı ile konuşup kendime çektim ve alnımı alnına yasladım. Aniden hıçkırık bıraktığında kalbime derin bir ağrı çöktü. Buna dayanamazdım. Ne ağlamasına ne üzülmesine dayanamazdım.

"J-jeon.. u-utanıyorum.. çok utanıyorum b-benden-" tekrar bir hıçkırık bıraktığında korkuyla alnını öptüm.

"Sakinleş..buradayım ben.."

"..benden n-nefret etme.." sesli bir şekilde ağlarken şaşkınlıkla baktım ve kendime çekip sıkıca sarıldım. Saçlarını uzun uzun öperken saç diplerine hafif masaj uyguladım ve yavaşça geri çekildim.

"Taehyung bak bana güzelim.." derin bir nefes verip bana dönünce yanaklarını okşadım ve gülümsedim.

"Senden asla- asla nefret etmem duydun mu beni? Şimdi sana yardımcı olacağım, güzel bebeğim rahatlayacak. Ardından güzel bir duş alacaksın ve yine kollarımda uyuyacaksın tamam mı?" burnunu öptüğümde sakinleşmiş bir şekilde gözlerime baktı.

"A-acıyor.." dudaklarını ısırıp kısık bir inleme bırakırken tek elimi elinin üzerine koydum ve elini okşadım.

"Çek elini.. sana dokunmama izin ver."

Yutkundu..yutkundum ve o dudaklarıma baktı.

"Bu.. birazcık yanlış ve ben..garip hissediyorum."
Anında kafamı iki yana salladım ve nefesimi üfledim.

"Umrumda değil. Gözlerim gözlerine böylesine kenetliyken birşeylerin doğruluğunu sorgulamak istemiyorum..sana çıkan her yola razıyım Taehyung."

Dediğim şeyle gözleri parlayıp titrek bir nefes verirken elini anında çekti ve ellerini enseme sarıp kendine çekti.

" D-dokun bana Jeon. Y-yalvarırım..s-sana ihtiyacım var. "  Burunlarımız birbirine çarpılşırken bakışlarımı penisine indirip dudaklarımı yaladım ve elimi alev alev yanan penisine sarmamla kısık sesle inleyip yüzümü kendine çevirdi.

"Nasıl.. bu hale geldin?" Pekala bu halde bu soruyu sormam aptallık olabilirdi ama bunu merak etmiyor değildim.

Ve o dudaklarını ısırdı..pembe.. parlak dudakları..
"Sen- beni öyle güzel seviyorsun ki Jeon...a-aklıma koltukta yaptıklarımız gelince-mmh!" penisini tam o anda sıkmamla ensemdeki elleri sıkılaştı ve dudaklarıma inledi.

"Beni deli ediyorsun Taehyung. C-cidden beni deli ediyorsun." Nefesini dudaklarıma inledikçe elimin hızını artırıp penisini hızla çekmeye başladım.

Çığlıkvari inlemeleri dudaklarım arasında kaybolurken gözlerimi kapatıp hızlı hızlı nefesler aldım. Buna dayanmak çok zordu. Sikeyim resmen ona dokunmamdan etkilendiği için bu hale gelmişti.

"Sikeyim.." kısık sesle mırıldandım ve penisini sıkarak hızımı artırdım.

"J-jeongguk! D-daha fazla mmh!"
Başım dönerken kafamı geriye attım ve ellerimi penisinin her tarafında gezdirerek hızımı en yükseğe çıkardım. Tabii beklemediğim o atağı fark edene kadar kendime gelememiştim.

freckled boy | taekook✔Where stories live. Discover now