Ölüme bırakılmış beden

678 79 21
                                    

Adam önden giderken Jimin ise onu korku dolu adımlar ile takip ediyordu.

Bir kaç dakikanın ardından yaşlı adam durduğunda eşzamanlı başını kaldırıp geldikleri yerde gözlerini gezdirdi.

Kasvet dolu bir çimenlikti burası, yabani ve uzun otlarla dikenlerle ve üstlerine yapışan yapraklarla çevriliydi,ortalarında bir beden vardı gözleri kapalı baygın görünüyordu, belki de ölü?

Kim olduğu bu uzaklıktan ayırt edilemese bile çok narin bir beden olduğu bu uzaklıktan dahi anlaşılıyordu.

Biraz daha yaklaştıkça siması azda olsa tanıdıklaşmaya başlamıştı,solgun görünüyordu bedeni,yaralarla doluydu bitik bir haldeydi ve ölüme terk edilmişti.

İçindeki acıma duygusu yerini daha büyük bir korkuya bırakırken yaşlı adam biraz daha yaklaştı şimdi bedenin dibindeydiler.

Etrafında kelebekler vardı,üzerindeki beyaz gömleğe tutunmuş gitme diye yalvarır gibi bir an bile yanından ayrılmıyorlardı ve kaktüsler,bedenine çizikler bahşetmiş olmalıydı ki anlındaki yaraların kanları kurumuştu.

Yaşlı adam genç olanın omzunu patpatladı.

"Küçüğün orada hadi git simdi kurtar onu aksi halde geç kalacaksın oğul"

Büyük olanın korkuları gün yüzüne çıkarken korktuğu başına gelmişti, sima tanıdık geldiğinde anlamalıydı o bedenin küçüğüne ait olduğunu.

Gözleri saniyesinde dolarken bir kaç damla yanağından süzülmüştü bile,

Yaşlı adam arkasını dönüp gitti genç olan ise yavaş yavaş küçüğüne yaklaştı yabani otlar etini keserken bunları umursamadı bile,minicik küçüğü şimdi daha da küçülmüştü,bedeni zayıflamış, teni zaten beyaz değilmiş gibi daha da solgunlaşmıştı, korkunç derecede zayıflamıştı ve vücudu bunu daha fazla kaldıramamıştı.

Bunun tek sorumlusunun kendi olduğunu bilmesi Jimin'in vücuduna iliklerine kadar bir titreme bırakıyordu, ağladığını yükselen hıçkırıklarından anlarken incitmemek için büyük bir çaba sarf ederek küçüğünü kucağına aldı.

O saniyede küçüğün kapalı gözlerinden yaşlar süzüldü büyük olan ise o an kendine bir söz verdi.

"Küçüğümü kurtarana kadar pes etmeyeceğim incinmiş narin bedenini hakettiği sevgi ile iyileştireceğim"

Te Molla✵YoonminHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin