5-BU MESAJ KİMDEN?!

395 61 14
                                    

Sabah, kitap okurken telefonumdan bir mesaj geldi. Tam bakacağım, birden Youtube'dan bildirim geldi. Dikkatim Youtube'dan gelen o bildirimdeydi. En sevdiğim youtuber video atmıştı. Hemen izlemeye başladım, o arada annem beni yemeğe çağırdı. Ben normalde yemeğe telefonla giderim, ama bugün annem ile konuşmak istiyordum. Bu nedenle telefonumu yanıma almadım. Annem erkenden yemeğini bitirip pazara gitmişti. Yemeğim bittince hemen odama gidip telefonuma baktım. Birden gözlerime inanamadım, bana mesaj gönderen biri vardı, bu işin normal kısmı. Bana, mesaj atan insanı tanımıyordum, yani anonim biriydi, sadece bende mi var bilmiyorum ama ben insanların profillerine bakmadan konuşamıyorum. Profilinde sizce ne vardı?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Galiba canavar beklediniz ama canavar değildi, bu benim okul arkadaşım Adendi. Her zamanki gibi profilinde de tatlıydı. (Meraklısına [profil betimlemesi]: Mavi gözlü, pembe kazaklı, siyah ayakkabılı, siyah gözlüklü, siyah pantolonlu, kısa siyah saçı olan, yüzünde çilleri olan,  16-17 yaşlarında bir kızın profili.)  Birden rahatladım ve ben de yazışmaya devam ettim. Saat geç olmuştu, arkadaşıma iyi geceler diyerek telefonumu kapatmıştım. Sabah dört göz ile okula gitmeyi bekliyordum. Okula vardığımda, herkez ağlıyordu. Ben kızlardan birine ne olduğunu sorduğumda kız bana, Aden'nin dün sabah öldüğünü ve herkesin üzüldüğünü söyledi. "Yani ben kimle konuştum? Ölü ile mi konuşuyordum?"
-iyi misin?
-iyiyim.
Bu olayın sonsuza kadar sır kalması gerek diye düşünüyorum.

Kitabımı oylamayı ve yorum yazmayı unutmayın, seviliyorsunuz.

KORKU HİKÂYELERİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin