³ "𝑃𝑜𝑝𝑢𝑙𝑎𝑟𝑎̃"

291 13 3
                                    

Au trecut doar trei zile de când am început școala ,iar zvonurile despre mine și "fata" mea s-au răspândit în întreaga școală. Mulți spun ,de fapt, cred, că eu port masca fiindcă 1.am o boala contagioasa sau ceva de genul, 2. Sunt prea urâtă încă din naștere și îmi este rușine cu fata mea s-au 3. Sunt prea "frumoasa" și nu vreau sa am de a face cu vreun băiat. Eu nu am dat nici o explicație fiindcă nu cred că este nevoie.

[A patra zi de școală]

Treceam pe holul școlii alaturi de Ryujin, Nayeon și Rosé. Doream sa mergem către clasa Yunei și a Sanei, erau în aceeași clasă. Mergeam liniștite, bine poate nu chiar așa de liniștite, și apare în fața noastră Sunmi, regina școlii. Ea este în clasa a 12-a și este cea mai populară, mai frumoasa și se spune că fiind cea mai bogată fata din școală. In spatele ei se afla așa zisele "prietene" ale ei : Chungha și Hwasa. Toate trei făceau parte din grupul "popularilor "din această școală. In aceste se mai aflau și Hyuna, Somi și Jessi, toate fiind în clasa a 12-a. Băieții erau Zico, Taehyung , Kai, Lucas și Sehun, tot și ei in a 12-a. Mergeam liniștite ,iar Sunmi se împinge cu umărul in mine.

Sunmi: Yaaaa~ Ai grija pe unde mergi!

Rosé: Tu te-ai împins in ea!

Sunmi: Wow! Ce tupeu au astea. Nu știți cine sunt eu? Sunt mai mare decat voi și trebuie să aveți respect.

Nayeon: Respect la naiba! îmi spune la ureche, dar Sunmi auzise și tipa.

Mina: Dar care e problema ta?

Sunmi: 😲😲 Dar ai tupeu. Acum că ai venit într-o școală nouă faci pe populară. Hai dați masca jos pentru a vedea toată lumea cine ești. Sau ție frica?

Mina: Uite că nu vreau!

Iar in acel moment nu s-a mai putut stăpânii și să năpustit asupra mea și m-a prins de păr și mă trăgea cu putere. Eu pentru a mă apără i-am pus piedica cu piciorul și am impins-o cu putere .A ajuns cu totul pe jos. Apoi eu cu fetele am plecat.

Sunmi: Unde pleci? Yaaaa~ Întoarcere! Nu am terminat cu tine!

Dar nu am bagat-o in seama. Toți au rămas să râdă de Sunmi cum a ajuns pe jos.

Sunmi: Și voi doua ce va holbați așa? Ajutați-mă! le spuse lui Chungha și lui Hwasa.

Din cauza lui Sunmi nu am mai ajuns la clasa fetelor și a trebuit sa mergem în clasa noastră.

Când am ajuns in clasă se sunase și intrase profesorul.

[🔔🔔🔔]

S-a încheiat ora. Dupa o secundă ce ieșise profesorul apar toți prietenii mei in jurul meu, unii dintre ei fiind din alte clase s-au îmbulzit in ușă.

Yuna: Mina, Mina, Mina, Mina, Mina...

Mina: Wow, ce ai pățit?

Yuna: Ai... fost.... tare!👍

Mina: In legătură cu ce?

Han: Pauza trecută.... cu Sunmi...

Mina: Aaaaaa! Aia! N-a fost nimic.

Sana: HA, Buna gluma!

Mina: Dar nu înțeleg de ce mă urăște atât de mult.

Nayeon: Până când ai venit tu, ea era vedeta școlii, dar de când ai ajuns tu toți vorbesc despre tine. Ai devenit populară.

💜𝐒𝐞𝐜𝐫𝐞𝐭𝐢𝐯𝐞 𝐆𝐢𝐫𝐥  🖤Kde žijí příběhy. Začni objevovat