~18~Gizemli Duvar

1.4K 83 0
                                    

Keyifli okumalar

Arkadaşlar bu bölüm Jungkooktan

Sabah uyandım. Gerekli işlerimi halletdikden sonra üzerimi giyindim. Odadan çıkmak için kapıyı açtığımda yerde bir kutu gördüm. Üzerinde kan lekeleri vardı. Artık bıkmaya başladım. Her ay bana kim olduğu bilinmeyen birinden kutular alıyorum. İçerisinde küçük notlar oluyor. Notlardada 'çok yakında göreceksin' yazıyordu. Şimdiki kutuyu açtığımda içinde bir not vardı her zaman aldığım notların kağıtı siyahtı ama bu kırmızı renk notun içinde 'artık vakti geldi' yazıyordu. Her zaman olduğu gibi yine ciddiye almadım. Odadan çıktım. Herkesin toplandığı salona geldim ve yerime oturdum. Helena buradaydı ama Mia yoktu. Bizimkilerle biraz sohbet etdim ve yemeğimi yedim. Daha sonra lavaboya gitdim. Kabine girdim. İşimi halletdikden sonra kabinden çıktığımda aynanın kenarondaki duvarda kan renginde bir yazı vardı. Yazıda 'Etrafındakileri iyi tanımıyorsun. Birine fazla güvenme derim' yazıyordu. Artık çok olmaya başladı. Notu anladımda buda ne. Hem ne zaman bu yazıyı yazdılar. Ellerimi yıkamak için musluğu açtım. Ellerimi yıkadıtan sonra aynaya baktığımda bir not gördüm. Notu alıp okudum notta 'o kıza fazla güvenme seni kandırıyor' yazıyordu. Demek beni kandıran kızı o kişide tanıyor. Bundan 2 yıl önce odamda oturduğum zaman bir kız yanımda belirmişti. Yüzünü göremedim ama bana Jimin hyungun öldüğünü söylemişti. Odamdan çıkıp Jimin hyungun odasına koştum. Odaya girdiğimde Jimin hyung yatağa oturmuş kitap okuyordu. Odama geri döndüğümde o kız yoktu. O günden sonra çevremdekilerden başka kızlara güvenmedim. Notta o kız yazıyordu. Dur bir dakika hangi kızı diyor. Demek beni kandıran kız etrafımdaymış. Benim etrafımda Bts, Helena, kız arkadaşım Sarang veee bide Mia var. Dur bidakika. O kızın seside Mianın sesine çok benziyordu. Mia. Miaa. Demek Miaymış. Şimdiye kadar beni kandıran oymuş beni başka kim kandıra bilirki. Helena 1 yıllık arkadaşım. Sarang 2 yıllık kız arkadaşım. Sadece Mia yeni. Buda demek oluyorki Mia aslında başka biri. Bittin sen.

Yazardan
Çocuk lavabodan sinirli bir halde çıktı. Sinirlenmişti hemde çok. Kolidordan geçince kızın sınıfının yanına geldi. Kız tek başına masasında oturmuş resim çiziyordu. Çocuk sinirli bir şekilde sınıfa girdi. Sınıf kapısını kitledi. Kıza doğru yürümeye başladı. Kız onu gördüğünde çocuğun yanına doğru yürüdü. Hemde olacaklardan habersiz...

Jungkook~tan

Mia yanıma doğru yürüdü gelmesini bekledim. Yanıma gelib tam karşımda durdu. Tatlı sesiyle
Mia-"Jungkook birşeymi oldu?" diye sordu. Ben o an omuzlarından tutarak onu duvara atdım. Onu duvarla arama aldıktan sonra kısa boyuna yaklaştım ve gözlerine bakarak sakin sesle konuştum.
Ben-"Mia" ilk önce sakince konuşmaya çalışıcağım belki anlatır.
Mia-"Efendim"
Ben-"Mia bana güveniyormusun?"
Mia-"Tabiki"
Ben-"Peki benden birşey saklamıyorsun değilmi?"
Mia kafasını olumsuz salladı. İşte bunu yapmamalıydı. Sağ elimle duvara çok sert bir yumruk attım. Gözlerimin kızardığına adım kadar eminim. Yumruğumdan korktu ve yerinde zıpladı.
Artık sesimin tonu yükselmeye başlıyordu.
Ben-"Mia yalan söylüyorsun"
Mia-"Hayır Jungkook"
Bir daha duvara yumruk attım.
Mia korku dolu gözlerle bana baktı.
Mia-"Jungkook sakinleş"
Ben-"Anlat" diye bağırdım.
Mia-"Neyi?"
Jungkook-"Kim olduğunu"
Mia-"Ne? Sen ne diyors.."
Ben dahada yüksek sesle bağırdım.
Ben-"Kimsin sen?"
Mia-"Jungkook lütfen sakin o."
Ben-"Anlat"
Mia-"Tamam anlatacağım"
Mia-"Jungkook ben ben..."
Ben-"ANLAT DEDİM"
Mia-"Jungkook ben ben ben aslında insanım"
Ben-"Ne?"
Mia-"Ben aslında vampir değil insanım. Aslında antacaktı."
Ben-"Okula nasıl girdin?" gerçekten merak ediyordum
Mia-"İlüzyonla"
Ben-"Nasıl yani"
Boynundaki kolyeyi küçük elleri arasına aldı ve yüzüme yakınlaştırdı.
Mia-"Bunun sayesinde"
Ben-"Demek o yüzden geçen sefer onu korkup arıyordun"
Mia-"Aslında tam olarak öyle değil şey ah tamam JİSA" diye bağırdı bir anda çantasından küçük birşey uçarak yanıma geldi. Ve gülümsedi.
Jisa-"Merhaba ben Jisa. Miayı korumak için buradayım".
Ben şaşkınca ikisinede bakıyordum.
Ben-"Mia peki arkadaşlarınla tanıştığında sen güçlerini kullanmıştın o nasıl oldu?"
Mia-"Jungkook lütfen burada konuşmayalım dersten sonra konuşalım birazdan sınıf dolar lütfen dersten sonra konuşuruz. Dersten hemen sonra dün gitdiyimiz kafeye gidip denizin yanında oturup konuşuruz."
Artık sakinleşiyordum ve gözümünde eski haline döndüğünü hissedebiliyordum.
Ben-"Tamam" dedim ve derin nefes verdim. Onu duvarla arama sıkıştırdığım yerden kolundan tutarak çıkardım kapının kilidini açtım. Bir iki dakikaya sınıf doldu ve ders başladı. Yerimize oturduk. O sol taraftaki 2 ci sırada oturuyordu. Bense 4 cü sırada.
Öğretmen-"Arkadaşlar bugün sizin güçlerinizi kontrol etmek istiyorum" dedi ve devam etdi.
Öğretmen-"Burada gördüğünüz duvar var ya bu duvara vampirlerin gücünü hesaplamak için büyü yaptık. Herkes bütün gücüyle duvara vuracak. Duvarda gücünüzü hesaplayacak. Hadi bakalım çağırıyorum"
Öğretmen-"Min So"
Min So duvara yaklaştı ve bir yumruk atdı. Skor 770 oldu.
Öğretmen-"Aferin Min So gücünü biraz daha artırmak için çok çalış"
Min So-"Tabi"
Öğretmen-"Baek Ah hadi gel bakalım"
Baeh Ah duvara yaklaştı ve yumruk koydu.
Skor 1200 oldu. Vayy iyiymiş.
Herkesi sırayla çağırdı ve sınıfın en güçlüsüne sıra geldi Jungi.
Jungi duvara yumruk atdı ve bekledi.
Skor 3000 oldu. Son olarak Miayla ben kaldım.
Öğretmen-"Jungkook" evet sıra bende.
Duvara yaklaştım ve yumruk atdım.
Skor 9980 yuh. Herkesin ağzı sonuna kadar açıldı. Herkesten yüksek skorum oldu. Sıra Miada. Dur bir dakika bu duvar vampirlerin gücünü hesaplar insanlara sadece zarar verir. Ne yapsam acaba.
Mia korkak adımlarla duvara yaklaştı. Duvarın tam önünde durduğunda bana baktı. Gözleri o kadar korkarak bakıyorduki ne yapacağıma şaşırdım.

Mia duvara yaklaştı ve bütün gücüyle duvara yumruk atdı.
Skor 0
Öğretmen şaşkınca Miaya bakıyordu.
Öğretmen-"Mia kızım bütün gücünü kullan ve konsantre ol" dedi. Bir anda Mianın masasındaki sırt çantasından Jisa yerde uçarak yanıma geldi.
Ben-"Jisa birşeyler yap yakalanacak"
Jisa-"Bekle ve dikkatle bak"
Mia tekrar duvara yaklaştı ve yumruk atdı.
Skor 75.
Herkes sınıfta kahkahalara boğuldu.
Öğretmen gülerek Miaya baktı ve
Öğretmen-"Güzelim bir daha yap son şansın bu. Konsantre ol. Bu skor kaç olsa onu müdüre söyleyeceğim" dedi. Mia kafasını olumlu salladı.
Onun için 75 bile fazlayken kendini yoruyor.
Ben-"Jisa birşey yap"
Jisa-"Sus ve bak"
Mia duvara döndü ve derin nefes aldı bir anda duvara çok güçlü bir yumruk atdı. Hatta benden bile güçlü.
Bir anda duvar 2 ye ayrıldı.
Skor-"10.000"
Herkes şok içinde bir öğretmene birde Miaya bakıyordu. Mia da bana gülümseyerek bakıyordu. Ben mutlulukla Jisaya baktım. Jisa bana göz kırptı ve gülümsedi. Oh rahatladım.
Öğretmen şaşkınca
Öğretmen-"Bu mümkün değil. İkinizinde skorunu hiç kimse yapamaz. 9.000 ve 10.000 melezlere özel bir skor. 10.000 çok güçlü bir melez skoru" Ups şimdi ne olacak. Eğer yanlışlıkla bizim Melez olduğumuza şüphelenirlerse bize ne yaparlar düşünmek bile istemiyorum. Mia yerine oturdu. O oturuncada öğretmenin konuşmasıyla ders bitdi.
Öğretmen-"Çocuklar şimdi bütün öğretmenler ve müdür arasında toplantı olacak odalarınıza gidin bugün ders olmayacak." dediği gibi bütün sınıf alkışlamaya başladı bazıları sevinçten ayağa kalkıb bir-birilerine sarılıyordu. Umarım toplantıda bizi konuşmazlar. Aslında bir taraftan dersin olmaması iyi oldu Miayla konuşa bilirim. Miayla kalkdık ve kafeye yürümeye başladık. İkimizdende yolda ses çıkmıyordu. Kafeye vardığımızda dün oturduğumuz denizin kenarındaki taşlara oturduk. Artık Mia hakkında herşeyi öğrenme vakti geldi.

~Kara Melez JJK~Where stories live. Discover now