~8~Jungkookun Yardımı

2K 107 5
                                    

Bu kişi Jungkookdu ama bu olamaz onun burada ne işi vardı belkide ölümüm yaklaştığı için yanlış görüyorum. Bir anda elimi kaldırıp yüzüne dokundum ama bu gerçek. Jungkook  bu harahetime şaşkınca bakıyordu bi anda ona 'burada ne işin var' diye soracağım zaman işaret parmağını dudaklarına götürdü ve 'şşşt' diye işaret yaptı bende hemen kafamı salladım.

Jungkook-"Sesini çıkartma baş belası bu yaptıkların zaten cezasız kalmayacak bir buradan çıkalım sana göstericem"
Tabi korkdum ama bana ne yapa bilirki? Belkide herşey acaba beni öldüre bilirmi ama hayır kıyamaz birşey yapamaz ama yaparsa neyse bunu sonra düşünürüm. Yanından kaçmaya çalışırım bu iş biter dur bir dakika Allahım ölümüm yaklaşıyor benim düşündüklerime bak.
Jungkook-"Sana gelme dedim neden beni dinlemiyorsun?"
Ben tabi söyleyecek söz bulamadığım için sakin kalmayı tercik etdim zaten konuşmak istesemde yapamam çünki ağzım eliyle kapalı
Jungkook-"Tamam konuşmayacaksın anlaşılan o zaman buradan gidelim yavaşça beni takib et ses çıkarma tamammı?"
Ben tamam anlamında kafa salladım oda anlamış olacakki yavaşça elini ağzımdan çekti ve ilerlemeye başladı bende onu takib ediyordum tabiki.

Ve bölüm sonu......






























Şaka şaka devam...

Yavaşça yürüyerek o korkunç yerden Jungkook sayesinde çıka bildim.
Sonunda...
Ormana gitmeden önce oturduğum bankta oturdu.
Jungkook-"Mia yanıma gel" sesinde anladığım üzere qaliba biraz sinirli biraz ne lan baya bir sinirli offff şimdi sıçtım.
Ben tabi düşündüğüm için ona cevap vermemiştim.
Jungkook-"Miaa?!!"
Ben-"Ha e-efendim"
Jungkook-"Buraya gel dedim"
Ben-"Şey benim bir işim vardıda şimdi aklıma geldi hemen gitmem la.." sözümü yarıda kesen Jungkookdu. Bir anda bana bağırmaya başladı.
Jungkook-"NEDEN ORAYA GİTDİN MİA!! SANA ORAYA GİTMEMENİ SÖYLEMİŞTİM! NEDEN BENİ DİNLEMEDİN? EĞER BEN ORADA OLMASAY.." Jungkookun sözünü yarıda kesmesinin sebebi benim ağlamamdı.

Jungkook~dan

Bir an sinirden gözlerim dönmüştü. Miaya çok sinirliydim beni dinlemediği için. Ona nasıl yaptım bilmiyorum ama bağırmaya başladım ve başımı kaldırıp baktığımda dolu gözlerle bana baktığını gördüm ve gözünden bir damla yaş düştü. O an sanki kendime gelmiş gibi oldum. Ona bu yaptığım için çok pişman oldum.

Mia~dan
Jungkook bir anda beni ağlayan görünce çok şaşırdı.
Jungkook-"Mia üzgünüm ben bir an sinirle öyle bağırdım gerçekt..." deyip elini omzuma koydu ama onun sözünü yarıda kesen benim konuşmam oldu.
Ben-"Bırak beni" deyip elinden kurtuldum ve koşarak odama gitdim.


Evet bölüm sonu...
devamı gelecek bölümde.

~Kara Melez JJK~Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin