Tu si NamV oneshot 18+

4.3K 105 11
                                    

Stateai in pauza cu cativa din colegii tai. Erai bucuroasa ca erai din nou la scoala. Stand in clasa, te-ai pus la catedra, asteptand sa incearca ora. Ai primit un mesaj de la cei doi prieteni foarte buni ai tai, Namjoon si V. Ai zambit, urmand sa deschizi clipul trimis de ei. Aproape ca ai scapat telefonul cand volumul era la maxim, iar ei gemeau in clip. Ai plecat de la ultima ora direct la ei acasa.
"Cred ca a venit, Tae."
N/T: Namjoon, Tae, unde sunteti?!
"Sus, printeso.", spusese V, avand vocea ragusita. Ai intrat in camera, vazandu-i dezbracati. Ce e drept, te excitasera cei doi.
Ai inceput sa te dezbraci, apoi sa mergi usor spre ei. Te-ai asezat pe Taehyung, urmand sa te freci de el, fara sa te apesi pe membrul lui, iar pe Namjoon l-ai pus sa isi bage doua degetele in tine, cat tu te jucai cu membrul lui.
"Ah fuck... Wow...N/T, nu stiam ca asa vei reactiona", chicotise Tae, urmand sa iti prinda talia in maini.
Namjoon te pusese capra, urmand sa intre pe la spatele tau adanc. Ai gemut tare, ca mai apoi sa-l vezi pe Tae cum iti face semn sa ii iei membrul in mana. L-ai frecat putin, urmand sa te innece cu el. Namjoon te facea sa gemi, ceea ce-l enerva pe V,nu erai atenta la el.
Te pleznise, auzindu-se in toata camera. Obrazul tau era rosu, iar Tae ranjea. Se bagase sub tine, urmand sa intre in tine si sa faca miscari rapide si brutale. Voiai sa-ti mai strangi picioarele, insa Namjoon le prinsese, indepartandu-le la maxim. Aveai impresia ca cei doi te vor rupe.
Namjoon iti gemea in ureche cat timp se satisfacea singur.
N/T: Vã vreau pe amandoi in mine..va rog..
Acestia chicotisera. Nu mai aveai nici glas,gafaiai si erai transpirata. Namjoon era sub tine, cat de adanc putea el, iar Taehyung in fundul tau, la fel de adanc ca Namjoon. Amandoi dadusera din cap cat sa inceapa din prima cu miscari multe, prea brutale, rapizi si adanci. Patul se zguduia cu voi, iar tu mai aveai putin si lesinai de placere. Ti-ai dat drumul, simtind cum tremura totul in tine. Simteai o mica durere in acea zona, dar nu-ti pasa, orgasmul asta te facuse sa nu-ti mai pese de durere. Acestia isi bagasera degetele in tine cat sa ia lichidul alb. Amandoi te-au gustat, urmand ca Tae sa isi bage un deget in tine, iar Namjoon al fel, dupa sa le bage in gura ta cat sa te poti gusta.
"Namjoon, hai s-o lasam sa se calmeze. Mai vreau inca odata."

Reactii ~ BTS/ SmutUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum