Tu si Namkook oneshot 18+

6.6K 176 9
                                    

Astazi trebuia sa asisti la repetitii. Erai incantata ca in sfarsit o sa vezi o repetitie intreaga, ci nu doar cateva secvente.
Ai vrut sa dansezi cu ei, dar cameramanii nu te-au lasat, pe motiv ca trebuie sa ii filmeze dansand.
Te-ai bosumflat, asezandu-te pe unul din scaunele care iti permiteau sa te invârți. Ti-ai luat telefonul in maini, incepand sa tastezi, mai exact ii trimiteai mesaje lui Namjoon si Kook. Te-ai abtinut sa nu razi cand ai trimis o poza destul de amuzanta cu tine. Ceea ce nu ti-ai dat seama, a fost ca putin din sanii tai s-au vazut in poza, iar cei doi nu au avut cum sa nu observe.
Imediat te-ai rusinat, band din sucul lui Namjoon. Acesta venise la tine, punandu-si mana foarte aproape de zona ta sensibila.
"Pisicuto, ce-i cu poza aia?"
N/T: E-eu...
"Hyung,vino, mai avem un dans. Ne putem ocupa de ea dupa ce terminam."
Kookie iti facuse semn sa mergi in camera unde au hainele de scena. Ai asteptat 10 minute, ca mai apoi sa-i vezi cum intra zambind.
"Nu mai am rabdare!"
"Nici eu, Kook."
Amandoi s-au repezit spre tine, unul sarutandu-te pe gat, iar celalalt pe buze. Te-ai apropiat mai mult de Jungkook, bagandu-ti capul in scobitura gatului sãu. Mirosea extrem de bine.
N/T: Ah, Kookie, mirosi asa bine.
Namjoon s-a oprit din ati face semne pe gat. Jungkook te-a privit, muscandu-si buza, si dandu-ti bluza jos. Nici unul nu a mai avut rabdare, dezbracandu-te in mai putin de 5 minute.
Namjoon isi bagase capul intre picioarele tale, cat timp Kookie se juca cu sanii tai. Ai gemut cand Jungkook iti muscase unul din sani prea tare. Te oprise din a geme cand iti bagase doua degete in gura. Il excitai super mult cand le sugeai si le sarutai.
"Hyung, vreau eu sa fiu primul.", Jungkook intrase asa brutal in tine, incat Namjoon a trebuit sa te sarute ca sa nu tipi. Miscarile lui Kookie deveneau din ce in ce mai agresive si adanci.
"Esti atat de strampa. Nu mai rezist mult.",a iesit din tine inainte sa-si dea drumul.
"Limba afara. Acum."
Ai facut exact cum a vrut. Deabea mai puteai respira, dar nu-ti pasa, adorai tot ce se intampla acolo. Kook incepuse sa-si frece membrul de limba ta asa repede, ca in nici 5 minute, limba si gura ta au fost pline de lichidul cald al lui Jungkook.
Pe de alta parte, Namjoon te-a intors pe burta, bagandu-si membrul in fundul tau foarte lent. Te chinuia. Nu ii statea in fire, mereu era genul mai dur.
N/T: N-Namjoon, mai repede.., continuase asa, pana ti-ai dat seama ce trebuia sa spui.
N/T: Sir, mai repede, te rog..,in momentul ala ai simtit ca patul se va rupe. Namjoon devenise super agresiv si dur. Palmele lui faceau contact cu fundul tau. Sigur tipetele tale se auzeau peste tot.
"Mai poti? Mai vrei?"
N/T: Mai v-vreau, te rog., ti-ai bagat capul in perna, dar Namjoon ti l-a ridicat rapid, vrand sa-ti vada expresia fetei. La sfarsit, miscarile deveau lente, dar adanci, il simteai cu totul, iar asta iti cauza o mica durere.
"Vreau sa iti dai drumul. Acum, babygirl.", amandoi v-ati dat drumul, Namjoon acoperindu-ti geamatul cu al lui. Kookie s-a imbracat, mergand toti trei sa faceti dus.
"Gata pentru inca o turã?"

Reactii ~ BTS/ SmutUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum