Tu si Yoonjin oneshot 18+

4.9K 114 6
                                    

Prietena ta te-a tarat cu ea la o petrecere. O petrecere data de baietii populari din liceu. Yoongi si Jin mereu faceau misto de tine,dar dupa cerintele N/P/T, ai acceptat.
Dupa ce te-ai imbracat ,ati pornit spre casa unde se tinea pretrecerea.
N/P/T: Merg sa iau ceva de baut. Vrei?
N/T: Huh? Nu!
Privirea iti cazuse pe Yoongi si Jin. Erau imbracati asa hot. Ei erau hot.
"Iti place petrecerea, pisicuto?"
N/T: Yoongi, ai facut o treaba buna.
"Yoon, hai sa-i aratam ce stim sa mai facem."
Ai mers cu ei la casa lui Jin. Unde era liniste, liniste cat sa-ti auda tipetele. Iti dadusera ceva de baut, apoi Yoongi iti ceruse permisiunea pentru ati da rochita jos.
N/T: De cand sunteti voi asa dornici sa ma aveti?
"Din prima zi in care ai venit la liceu."
Jin se dusese spre buzele tale, iar Yoongi spre gat. Gemeai din cauza ca Yoon iti facea semne, iar Jin te musca de buza. Te-au dus in camera, unde iti dadusera lenjeria jos. Acestia stateau in pat, in fata ta, asteptand sa ii dezbraci. Le-ai facut semn sa se intinda.
Ai coborat cu saruturi umede de la abdomenul lor, pana la membrul lor. Au inceput sa geama cand amandoi ti-au simtit gura pe membrul lor mare si intarit. Nu isi puteau da drumul asa repede. Treceai de la unul la altul, incercai sa le oferi placere amandurora.
N/T: Sunteti atat de mari. Vã vreau.
"Unde ne vrei, printeso? Spune-mi!"
N/T: Vã vreau in mine, Jin. Pe amandoi. In acelas timp.
Exact fantezia lor. Te-ai trezit stand pe spate, simtind cum Yoongi isi baga limba adanc in tine, iar Jin frecandu-ti usor clitorisul, si jucandu-se cu sanii tai.
"Spune-mi mie si lui Yoongi ce vrei sa-ti facem."
N/T: Vreau sa mi-o trageti pana simt ca lesin.
Asta si aveai sa primesti. Jin se pusese in dreptul tau, incepand sa isi frece membrul de feminitatea ta,fara sa intre in tine, iar Yoongi te pusese sa ii faci handjob. Aveai voie sa pui limba doar pe capul sãu. Jin isi daduse drumul pe feminitatea ta, la fel cum si tu ti-ai dat drumul. Te curatase, urmand sa iti maseze zona cat sa simta ce uda esti.
"Deja uda. Yoon,stii ce avem de facut."
Stateau amandoi intinsi, din nou. Iti facusera amandoi semn  cat sa te lasi in amandoi in acelas timp. Ai tinut cu o mana atata membrul lui Yoongi,cat si al lui Jin. Au gemut  simultan cand te-ai lasat in amandoi deodata. Simteai ca explodai. Era prea mare placerea, ambii erai in tine, facand miscari adanci si rapide.
"Esti asa stramta si uda! Imi pare rau, baby, dar eu si Jin o sa te rupem."
Le-ai tipat numele cat te-au prins de talie, urmand sa faca si mai adanci miscarile. Jin incepuse sa iti muste un san, sa il linga si sa il sugã ,la fel cum si Yoongi facuse la fel cu celalalt.
N/T: O sa-mi...dau drumul.
"Fa-o.", acestia voiau sa iti dai drumul prima, cat sa-i simti apoi si mai bine pana si acestia aveau sa isi dea drumul. Ai continuat sa tipi si sa implori sa o lase mai moale, dar acestia accelerau si mai mult de fiecare data cand implorai. Ai tipat asa tare cand ambii si-au dat drumul in tine, incat Yoongi ti-a pus mana la gura. Au chicotit amandoi,sarutandu-te apoi.
"Yoon, hai sa mergem la petrecere. Ne vor simti lipsa."
"Acum esti a noastra, kitty."

Reactii ~ BTS/ SmutUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum