Αύγουστος 2020

132 14 0
                                    


Καλημέρα σας και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!

Βραβεία ΤΥS 2020

Τα βραβεία Tell Your Story Greece 2020 είναι και πάλι εδώ για 5η συνεχόμενη χρονιά. Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών λήγει στις 20 Αυγούστου και έχουμε ήδη πάνω από 100 μοναδικές συμμετοχές.

Ψηφοφορία

Επίσης, φέτος δημιουργήσαμε, μέσα στο βιβλίο των βραβείων, μία ψηφοφορία για να μπορέσετε κι εσείς να μας βοηθήσετε στο δύσκολο έργο ανάδειξης των καλύτερων ιστοριών του Wattpad. Έτσι, μπορείτε πλέον να προτείνετε τον αγαπημένο σας άντρα ή γυναίκα πρωταγωνιστή ή την αγαπημένη σας ιστορία σε συγκεκριμένες κατηγορίες.                     Προθεσμία : 31/08/20.

Αποτελέσματα Διαγωνισμών διηγήματος

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού #Χmas19 στην ιστοσελίδα μας www.tellurstory.gr 

Δεκαέξι Χριστουγεννιάτικες ιστορίες θα εκδοθούν σε μία συλλογή ebook από το site μας τον Νοέμβριο 2020.

Χρωστάμε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού #ItRainsLove20 αλλά επειδή οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και θέλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τις επιλογές μας δεν μπορούμε να τα ανακοινώσουμε ακόμη.

Υποστήριξη & Αγάπη

Όπως γνωρίζετε το έργο μας είναι εθελοντικό και η μόνη μας πληρωμή είναι η αγάπη και η υποστήριξη σας για αυτό παρακαλούμε μην ξεχνάτε, είτε είστε συμμετέχοντες είτε ψηφοφόροι να ακολουθείτε το προφίλ μας εδώ στο Wattpad TellYourStoryGr ή και στα υπόλοιπα social media. 

Η επόμενη ανακοίνωση θα περιλαμβάνει τους νικητές του διαγωνισμού #ItRainsLove και την ανακοίνωση του νέου μας διαγωνισμού όπου το θέμα του θα είναι κοινωνικό.

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!!!!

ΑνακοινώσειςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα