MGW Chaos

521 43 18
                                    


Γεια σας! 

Η ομάδα των Greek Wattys επιστρέφει και φέτος διοργανώνοντας ακόμη έναν μικρό διαγωνισμό!

ΘΕΜΑ : Τι θα γινόταν αν... ο κόσμος όπως τον ξέρουμε έφτανε στο τέλος του;

Γράψτε μία ιστορία από 2000 έως 4000 λέξεις, με όποιο θέμα θέλετε αρκεί να διαδραματίζεται εν μέσω μιας κρίσης.  Ένας πόλεμος, μία επιδημία, μία φυσική καταστροφή, μία απόβαση εξωγήινων, ένας αστεροειδής βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει και γράψτε μία μικρή ιστορία που να έχει ως υπόβαθρο το τέλος του κόσμου. 

Μπορείτε αν θέλετε να γράψετε για έναν έρωτα, για μία φιλία, για μια οικογένεια, για ένα (ή πολλούς θανάτους), για κάτι υπερφυσικό. Δεν μας πειράζει αν ο κόσμος τελικά θα σωθεί ή θα καταστραφεί, μπορεί ακόμη και να μην εκτυλίσσεται καν στον δικό μας κόσμο, αλλά σε έναν άλλο δική σας εμπνεύσεως, σημασία έχει να φαίνεται καθαρά στο κείμενο σας, μεταξύ των άλλων, η καταστροφή που έρχεται και τι έγινε τελικά.

ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Γράψτε την ιστορία, δημοσιεύστε την στο Wattpad προσθέτωντας το tag "MGWChaos" και έπειτα αφήστε ένα σχόλιο σε αυτό το κεφάλαιο.

Προθεσμία συμμετοχής : 31 Αυγούστου

Νικητές : Οι νικητές θα ανακοινωθούν τέλος Σεπτεμβρίου και όπως σε κάθε διαγωνισμό μας θα υπάρχει κριτική επιτροπή και ψηφοφορία κοινού.

Καλή επιτύχια!


{{Και μην ξεχνάτε στις 17 Αυγούστου πρέπει όλοι να συντονιστούμε στο twitter και να ψηφίσουμε τις αγαπημένες μας ιστορίες για να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν στα Wattys2016. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μόνο 24 ώρες!!! όσοι δεν έχετε twitter φτιάξτε από τώρα για να είστε έτοιμοι}}

ΑνακοινώσειςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα