Ιανουάριος 2020 + Διαγωνισμός #Love20

186 19 3
                                    

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!

Όλη η ομάδα Tell Your Story Greece θα ήθελε να ευχηθεί σε εσάς και στις οικογένειες σας Καλή Χρονιά με υγεία, αγάπη και ευτυχία! Κλασσικές ευχές αλλά βασικές.

Ο καινούργιος χρόνος να μας φέρει έμπνευση στο μυαλό και κατανόηση στις καρδιές μας. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι, ο καθένας έχει τα καλά και τα κακά του. Μην απορρίπτεται φίλους, συγγενείς, πιθανές σχέσεις χωρίς λόγο. Μπορεί να σας χρειάζονται και να ντρέπονται να σας το ζητήσουν. Μπορεί κάτι να έγινε και να αποξενωθήκατε. Μην χάνετε ανθρώπους επειδή δεν έχετε χρόνο ή επειδή έγινε κάποια παρεξήγηση. Μιλήστε! Φτιάξτε χρόνο. Κάντε κάποιον χαρούμενο με την παρουσία σας.

Παρακαλώ φέτος, ασχοληθείτε με την κλιματική αλλαγή. Ο κάθε ένας από εμάς μπορεί να κάνει την διαφορά. Ανακυκλώνετε, μην πετάτε σκουπίδια κάτω, προσπαθήστε να μειώσετε τις εκπομπές άνθρακα. Ξέρω τι θα σκεφτείτε... Τα εργοστάσια και τα αυτοκίνητα και οι κυβερνήσεις δεν ενδιαφέρονται, γιατί να το κάνω εγώ;

Γιατί εσύ θα γίνεις η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο. Κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή.

Και μετά τις ευχές μας,ας έρθουμε στα δικά μας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι φέτος είναι η χρονιά μας!!!!

Το 2020, θα εκδόσουμε επιτέλους τις συλλογές για τις οποίες σας λέμε τόσο καιρό, αλλά δεν έχουμε ακόμη υλοποιήσει. Έχουμε ξεχωρίσει τις ιστορίες, έχουμε δημιουργήσει τα ebooks και τώρα μένουν οι υπογραφές!

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο ο διαγωνισμός του Φεβρουαρίου θα είναι διαφορετικός από τους προηγούμενους!

Ονομάζεται "IT RAINS LOVE" και είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει κυριολεκτικά βροχή αγάπης από τις δικές σας συμμετοχές στα 9 διαφορετικά θέματα μας! Και θα είναι διαφορετικός, γιατί αυτό που θα κάνουμε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ. Αντί για ένα καινούργιο θέμα, θα ανοίξουμε όλα τα παλιά! Αυτό θα συμβεί όχι γιατί δεν έχουμε νέες ιδέες, όσοι μας ακολουθείτε καιρό ξέρετε.

Αυτή την φορά θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε ιστορίες και συγγραφείς που ήθελαν να γράψουν σε κάποιο από τα θέματα μας αλλά δεν πρόλαβαν, να το κάνουν τώρα και γιατί όχι, να κερδίσουν μία θέση σε κάποια από τις συλλογές!

Ο διαγωνισμός έχει αναρτηθεί στο προφίλ μας, στην ιστοσελίδα μας (www.tellurstory.gr) και σύντομα στα βιβλιοφιλικά sites που μας υποστηρίζουν.

Social Media 

Μπορείτε να μας βρείτε σε Facebook, Instagram, pinterest, tumblr, Wattpad & φυσικά στην ιστοσελίδα μας.

Απολογισμός 

4 Ετήσια Βραβεία TYS

18 Διαφορετικοί διαγωνισμοί διηγημάτων

πάνω από 700 συμμετοχές

Σχέδια για το 2020 

Έκδοση των συλλογών διηγημάτων.

Έκδοση αγαπημένων μας συγγραφέων Wattpad.

5α Βραβεία TYS

Διαγωνισμοί διηγημάτων

Συμμετοχή σε Φεστιβάλ 

Μετάφραση συλλογών και συμμετοχές ξενόγλωσσων συγγραφέων

Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και την υποστήριξη σας εδώ και 5 ολόκληρα χρόνια!!!!

Tell Your Story Greece

ΑνακοινώσειςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα