Νικητές & Μάρτιος

142 15 1
                                    

Καλησπέρα σας!

Οι νικητές του διαγωνισμού για την γιορτή των ερωτευμένων μόλις ανακοινώθηκαν!

Μπορείτε να τους δείτε στο σχετικό βιβλίο.

Μάρτιος

Αυτό το μήνα ξεκινήσαμε ένα Book club!
Σε αυτό το βιβλίο μπορεί να δηλώσει συμμετοχή ο καθένας από εσάς ακόμη και χωρίς να έχει γράψει κάποια ιστορία. Το μόνο που χρειάζεται είναι όρεξη για διάβασμα και καλοπροαίρετες κριτικές.

Στο προφίλ μας θα βρείτε ακόμη ένα καινούργιο βιβλίο με τον τίτλο "Κληρώσεις & κριτικές βιβλίων". Εκεί θα ξεκινήσουμε σιγά σιγά να διεξάγουμε κληρώσεις βιβλίων και θα αναρτούμε την γνώμη μας (αλλά και την δική σας, για αυτό επικοινωνήστε μαζί μας) για κάποια από αυτά.

Μην ξεχνάτε ο διαγωνισμός Μαρτίου έχει ήδη ξεκινήσει!!! Τα δύο θέματα είναι σχετικά με την γυναίκα και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο βιβλίο με τίτλο "Διαγωνισμός Μαρτίου".

Και μια διευκρίνιση γενικά για τους διαγωνισμούς...

Κάθε μήνα θα δημιουργούμε ένα βιβλίο στο οποίο θα υπάρχει το θέμα του μήνα. Οι συμμετοχές θα είναι περίπου μέχρι τις 25 εκείνου του μήνα, τις υπόλοιπες 5 ημέρες θα διεξάγεται η ψηφοφορία του κοινού και η βαθμολογία των κριτών.
Τα αποτελέσματα θα ανακοινώνονται στις αρχές του επόμενου μήνα και αφού έχει ήδη ανακοινωθεί και τρέχει ο διαγωνισμός του επόμενου μήνα.

Αν κάποιος από εσάς έχει κάποια ιδέα για θέμα διαγωνισμού μπορεί να μας στείλει μνμ.

Γενικά είμαστε μία ανοιχτή και φιλική ομάδα και κάθε σας ιδέα η κριτική είναι και  θα είναι πάντα δεκτή 

Ευτυχώς έχουμε πια μεγάλη εμπειρία  στους διαγωνισμούς και σκοπός μας είναι να γίνουμε μία μεγάλη ενιαία Ελληνική κοινότητα.

Πραγματικά, (το έχουμε ξαναπεί το ξέρω αλλά δεν βλέπουμε βελτίωση) δεν υπάρχει λόγος να γεμίζετε όλο το wattpad με δεκάδες διαγωνισμούς με 5-10 συμμετοχές.

Αν έχετε μία ιδέα ή αν θέλετε να κάνετε ένα δικό σας διαγωνισμό στείλτε μας ένα μήνυμα να συζητήσουμε την πιθανότητα να τον κάνετε μέσα από την ομάδα μας. Θα έχετε περισσότερες συμμετοχές και την καθοδήγηση και βοήθεια μας.

Θέλουμε να μάθουμε την άποψη σας για όλα αυτά...

Αφήστε μας ένα σχόλιο σε αυτό το κεφάλαιο για όποιο από τα θέματα που αναφέρουμε θέλετε.

Είναι κρίμα να χωριζομαστε σε υποομάδες ενώ είμαστε πιο δυνατοί όλοι μαζί!

Επίσης, σύντομα οι διαγωνισμοί μας δεν θα είναι μόνο για το Wattpad... ;-)

Τα καλύτερα έρχονται!!!!!

ΑνακοινώσειςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα