Ples , téma ktorá rozzúri

17 3 1
                                    

,, Ach Melis , máš už len týždeň . "
,, Rik ?! " ,, Máme menší problém a tak si každý necháme svoje tajomstvá . Jednoducho si voľná od dohody . "
,, Čo sa deje Rik ? " ,, Nepoviem , " zachechtal sa . Nerozumela som tomu . Žeby Rik len tak nechal našu dohodu ? ,, Krásny to deň , však ? "
Za mnou sa objavil vysmiatý Gray . Dnes už to nemohlo byť divnejšie .

Sekla som sa . Hneď po prvej hodine sa pri mne objavila Lucy , ktorá bola u zubára  . Chudák , minule mu vypálila , samozrejme nechtiac . Nemal sa v zube vŕtať dlho . ,, Ideš na ples ! " ,, Čo ? Netrep . Na ten školský ani náhodou . A ty ideš s kým ? "
,, Hem  , hem s Rikom a ideš . Vieš koľko mi zabralo presvedčiť Graysona ?! Je rovnako trucovitý ako ty , našťastie mi pomohla Ana . "
,, Nieeeee !!!! Ty TRÚBISKO jedno ! Koľko krát chceš počuť , že nie ?! " vyletela som . ,, Melis máš horúčku , je ti zle ? Ty bežne po Lucy nekričíš . "
,, Nestaraj sa Jacob . Inak nemalo by ťa zaujímať , že tam ide Lucy s Rikom a nie s tebou ? " Rypla som si . Neviem čo je dnes so mnou . Nutne potrebujem spánok , ktorý mi chýba kvôli Aninim hodinám . Zastavila som sa za Graysonom . ,, Nejdeme tam , však ? " ,, Dopekla ideme . " ,, Prečo ? " 
,, Lebo Ana , dopekla , má perfektné dopekla , donucovacie prostriedky . Dopekla . " ,, Aké . Pre zmenu použi dočerta . Prosím . " ,, Nehnevaj sa , ale pre dobro všetkých , to dočerta nemôžem povedať . " ,, Ale môžeš . Inak pocítiš moje donucovacie prostriedky . " ,, Sú aspoň príjemné ? "
,, O tom môžeš pochybovať . "
,, Tak si ťa môžem po škole požičať ? Naša kaviarnička o druhej ? " ,, Fajn . "
,, To som rád . " ,, Ako , hrdličky ? "
,, Annnnnnna  !!! " ,, Wow ešte ste nezabudli moje meno . " ,, Mám ho dokonca napísané na stole aby som ho nezabudol Ana . " ,, Fajn , fajn už to ani nie je vtipné . Všetci sa dnes stretneme v mojom sne cca o polnoci ." ,, Nechaj ma spať Ana a inak s kým ideš na ples ? " ,, Viete čo , s  Joostom Korvinsým , ktorý neexistuje . " ,, Nebuď hnusná . Ja som sa len pýtala . " ,, O polnoci v mojom sne ! Mighnite in my dream Grayson and Melis ! " ,, Stačilo v jednom jazyku . " Zazvonilo . Nadchádzajúca hodina bol deják .

,, Ku tabuli pôjdu dnes Fialská a Gronz . Máte päť minút na zopakovanie ! " zahlásila . Bola som nesmierne rada , že nie ja , lebo som sa absolútne neučila . Keby padlo moje poondiate priezvisko , tak sa asi zbláznim . A zjavne som nebola jediná čo sa naučila , lebo Krista dostala 3 a Gronz , teda Luis dostal 4 . Fakt neviem ako sa im to podarilo , lebo im dala najľahšie témy , ktoré by som aj ja zvládla na jednotku možno dvojku , netreba sa nadceňovať .

Ďalšia a posledná hodina bola výtvarná . Bežne by som sa na nej unudila k smrti , ale keď sa Oleg polial farbami a ešte aj výkres mu spadol , stála tá hodina za to . A samozrejme nebol by to Oleg , keby to neschytali aj jeho spolusediaci . Celá trieda na čele so mnou a Lucy sa rehotola . ,, To nie je smiešne vážní . " ,, Ale je , pán učiteľ , " povedal učiteľovi Jackob citlivka . Toto som na neho netipovala , väčšinou je to poctivka . No raz sa musel predsa ukázať .
,, Chotvár žiačku na stôl . Ak sa toto ešte zopakuje budem musieť do nej napísať ... ! " Crrr . Konečne von z triedy , ešte musím dnes  prežiť obed a úžasné priznanie Graysona ... . Úžasný deň , len čo je pravda .


Ja viem , je to vifané asi po dvoch mesiacoch , ale čo už so mnou . Užite si ju .
Megy
  

Just One Dream - Dear DiaryWhere stories live. Discover now