Nie to nie je pravda

15 5 3
                                    

Život bol zrazu pokojný . S Rikom sme len občas po sebe nenávistne zazerali . Do triedy prišlo ešte jedno nové dievča Anabel , ale tá sa skoro s nikým nebavila , iba občas z nutnosti a to väčšinou s Graysonom . On ja sme boli teraz veľmi dobrý kamaráti . Občas sme skočili na čokoládu . Písali sme si totálne blbosti na WhatsApp . Náš čisto kamarátsky vzťah bol bezchybný . Lucy bola tiež šťastnejšia než inokedy . Nevedela som dôvod , ale jej úsmev mi stačil . Momentálne som sedela v izbe a hádala sa s Lucy , že frajera nechcem , lebo bola schopná v tejto minúte ma dať dokopy s jej kamarátom s detstva , nejakým Donom . Už len to meno je smiešne . Neviem , ona priťahuje ľudí s divnými menami . ,, Lucy , nie ! Len to meno je smiešne a navyše nie som si istá či som sa buchla , ale je tu jeden chalan , s ktorým mi je fajn . " ,, Huraaaaa . Toto musím napísať bielou kriedou do komína . " ,, Lucy , to nie je isté a navyše ... "
,, Prisaham , že ak ešte raz povieš navyše , tak napíšem prvému chalanovi z tvojich kontaktov . " ,, To nespravíš ! " ,, Ale spravím , pre tvoje dobro . "
,, Nebavím sa s tebou !" ,,Neurážaj sa hneď , veď vieš ako to myslím . "
,, Samo , že viem . Na teba sa nedá dlho hnevať Lucynkaaa . " ,, Nehovor miiii Lucynkaaa ! " Chvíľu sme tam na seba zo srandy ziapali ako dvojročné deti . No , ale čo čakáte od nás dvoch . Pípla mi správa . Grayson - O siedmej v našej kaviarni . Príď sama , je to dôležité a info príde aj Anabel . Pochybujem , že to bude niečo dobré a never jej , nech ti vraví čokoľvek . P.S. Anabel bola kedysi moja spolužiačka a teraz je ňou zas . 😕😘 
Odpísala som : Čo do pekla blaboceš a odkedy posielaš tých smajlíkov ???

Odkedy ťa milujem . Ana sa chce zas hrať . Vytára jej všetko a potom bude po všetkom . Otvoril som denník - ten neznámy .

Florence so mnou potajme potajme chodí . No je to zložité . A navyše sa musíme skrývať . Nebaví ma to takto , no čo už .

Chudák . Raz zistím kto to bol . No čo Anabel čaká a mám tam byť do 10 minút . Anabel hrozne bavilo chodiť do mojich snov . No aspoň ma niečo naučila a bol som zručnejší . Rád som chodil potajme do Meliných snov , tak aby ma nevidela. Sníva fakt blbosti , ale tam kde sa má stať niečo blbé , alebo zlé zmenila to mávom ruky . Dnes sa jej snívalo s Lucy , ktorá ju chcela dať s niekým dokopy . No mne ju nezoberie , ani keby čo bolo . Navyše Meli o ničom nevie .

V kaviarni som bola o 20 minút skôr . Anabel tam už bola . ,, Ahoj , môžem ? "
,, Áno som rada , že si prišla skôr . Aspoň sa môžme normálne porozprávať . Aha ukážem ti niečo z Graysonovej minulosti . Naša škola mala taký triedny blog , kde písali všetci články . Pár je tam aj oo Graysonovi a aj takých čo on písal . "
Strčila mi pod nos jej mobil otvorený na nehakom článku .

Používateľ Hannah pridal článok : Grayson je odporný človek . Asi všetci vieme aký vzťah mali s Petronelou . Minulú sobotu ju odkopol rovno pred kinom a zabudol jej dať aj vstupenku . Charakter , čo ? To nie je však všetko hneď po tomto  incidente sa zachoval "šlachetne" a pomohol Clair - som najlepšia priateľka - best peoples - in class . Zbaviť sa chudáka Eathna z dvoch ročníkov vyššie .

Používateľ Grayson pridal článok : Naša triedna kráska Heriet prestúpila na inú školu , že vraj jej táto škola nestačila , lebo bola chytrá až nadmieru . No fakt je taký , že Herietinú krásu zatienila bývalá sivá myška Anabel . Pamätáte ako mala Anabel pred rokom ešte vlasy až po zadok , no teraz má o veľa lepší účes . No a pamätáte ako mal Aron dlhé vlasy , hrôza a aj tie trapasy ... . Spomeňme si na našu Hannah , keď sa zamkla na wc a vytiahli ju z tadiaľ až po 6 hodinách a triedna sa rozčuľovala , že jej dá neospravldenené . No katastrofa , musím si nechať aj niečo na nabudúce .

Na Anabel som sa pozrela asi najzmätenejším pohľadom , aký som mala . No potom aj s oneskorením prišiel aj Grayson a ten pohľad som venovala jemu . ,, Čo ?! "












Volajte hurá , nová kapitola je tu asi po 17736819091928282812987381918728182828 tisícročiach a nebola by tu bez neznama-autorka , ktorá mi nedala pokoja a venujem Paulinaispotterhard , ktorá píše vynikajúco a jej príbehy sú pútavé a skvelé .

Just One Dream - Dear DiaryWhere stories live. Discover now