Atacul megasonic al ouălor periculoase

83 12 14
                                    

De când Honghyo a fost călcată de tir, în apartamentul copiilor rătăciți au în început să se audă sunete ciudate, să se trântească ușile singure sau să cadă chestii fără motiv.

Lucrul acesta îi speria pe toți, dar astăzi trebuia să se concentreze pentru a îi face lui Changbin cea mai frumoasă aniversare posibilă.

Felix s-a trezit devreme pentru a îi găti iubitului său un mic dejun de vis. I l-a adus la pat și a avut cea mai mare grijă de el. Au stat împreună toată ziua, apoi, pe la ora 15:00, când s-au întors acasă, petrecerea era deja gata.

Changbin mânca tort cu poftă în timp ce Felix se uită la el într-un mod foarte romantic.

Felix se pune în genunchi. Era gata să scoată inelul și să îl ceară în căsătorie pe Changbin, când ușile încep să se trântească foarte tare. Restul de tort cade pe podeaua din bucătărie.

Jisung se refugiază în brațele logodnicului său.

Minho:e în regulă, iubire. Sunt aici.

Din podea apare fantoma lui Honghyo.

Fantoma:jos labele de pe Felix al meu.

Changbin: despre ce vorbești, cucoană? Felix mereu a fost iubitul meu. Dacă te atingi de el, vei simți cu adevărat furia mea.

Honghyo râde malefic.

Honghyo:să te văd, amărâtule.

Changbin se concentrează. Părea că face ceva jutsu. La un moment dat, începe să plutească, ochii săi devenind complet albi și strălucitori.

Brusc, toate cartoanele de ouă din bucătărie se deschid. Din ele ies ouăle, acum parcă vii. Aveau mânuțe și piciorușe și erau înarmate cu o micuță sabie. 

Fantoma:ce e asta?

Changbin:e atacul megasonic al ouălor periculoase.

Ouăle merg la atac și încep să bată fantoma. Honghyo parcă nu simțea nimic, însă după ceva timp, fantoma începe să urle și să dispară încetul cu încetul. Se dezintegra.

Changbin fuge la ouăle lui magice și le ia în brațe.

Changbin:ați făcut o treabă bună.

Seungmin:defapt, nu ouăle au învins-o, eu am fost. Am prins-o în păpușa voodoo a lui Frumusika1897 prin puterea magiei negre.

Copiii rătăciți s-au bucurat de petrecere în continuare.

Felix nu l-a mai cerut pe Changbin în acea zi, i-a fost cam teamă să facă asta dintr-un motiv sau altul, dar îl va cere. Cândva...

SausageUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum