Galeata KFC

649 73 70
                                    

Era ziua libera a trupei, Woojin s-a gandit ca acum ar fi momentul perfect sa isi cumpere o galeata de pui de la KFC, sa manance si el cum trebuie macar o data saptamana asta.

S-a gatit frumos si s-a dus la restaurant. Dupa aproape jumatate de ora de asteptat, in care aproape a adormit la coada, ii vine randul sa comande.

Cu galeata in mana, merge spre casa. Incepe sa isi regrete decizia cand isi da seama ca celelalte 8 hiene ii vor manca pranzul, asa ca isi baga cutia in blugi (bine ca i-a luat pe aia cu o marime mai mari) si intra in casa fara sa fie suspicios.

Woojin(panicat):pui! A-adica buna! Ce aripioara ... acrivitate draguta faceti voi galeata? . Adica acolo. Mda, eu o sa ma duc in KFC, adica in camera. Pui! Adica pa!

Chan:ce e cu el?

Felix:cred ca ieri, Jeongin l-a dat prea tare cu capul de masa si acum nu mai gandeste cum trebuie.

Chan:ma ingrijoreaza, ma duc sa vad ce are.

Chan intra in camera lui Woojin incet, doar ca sa il vada cum adulmeca senzual o aripioara de pui.

Woojin(fara sa il vada pe Chan):te iubesc!

Chan(fara sa isi dea seama ca vorbeste cu aripioara):si eu te iubesc! Nici nu stii cat am asteptat sa imi spui aceste cuvinte.

Woojin:ce?

Chan:ce?

Se uitau derutati unul la altul, dar sunt intrerupti de cei 7 nebuni care urla ca desreieratii si fug spre galeata lui de pui, inarmati fiecare cu cate o curea. Legenda spune ca au mancat si cutia.

SausageUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum