35 глава

60 13 6
                                    

Юта се разхождаше из красивия и за негово щастие пуст парк. Можеше да се наслаждава на красивия следобед сам,без никой да му пречи.

Разглеждаше новите цветя,които бяха сложили. Можеше да стои тук с часове. Прекараното време с Тейонг днес му даде сили и сега не можеше да стои на едно място. Искаше да се разхожда и да вземе всичко от града,което той може да му предложи.

-Харесва ти нали?-изведнъж чу глас зад себе си.

Обърна се и видя не кой да е,а самия Джаксън. Сега като знаеше,че Сорн е виновна за всичко имаше чувството,че тя го е пратила.

Не можеше да не се разтрепери щом го видя. Страха в него беше наистина доста силен и той не можеше да игнорира лошото си предчувствие,че ще се случи нещо лошо.

-Какво искаш?-опита се звучи смело той.

-Мисля,че бях ясен още предишния път. Искам теб.-каза китаеца и се приближи до него.

Юта се отдръпна,но не прецени че зад него има фонтан и той падна в него. Водата беше студена,което изобщо не му се хареса.

Опита се да стане и да излезе от фонтана,но щом видна глава видя тялото на Джаксън,което се беше надвесило върху неговото.

-Винаги ми е харесвало че се правиш на недостъпен. Сега обаче това няма да ти помогне.-дразгавия му глас,предизвика страх у японеца.

Казваше си,че не трябва да се оставя на страха,но беше по-силно от него. Не знаеше какво може да се случи и сега се проклинаше,че дойде сам в този парк и то по това време.

Джаксън рязко хвана брадичката му и рязко разби устните си в неговите. Юта се дърпаше,но това не помогна по никакъв начин.

Накрая Юта захапа леко долната му устна,което накара китаеца да се отдръпне.

-Какво си мислиш,че правиш?-изкрещя Джаксън и секунда по късно стовари ръката си върху бузата му.

Юта рязко изви главата си заради шамара,а очите му се насълзиха. Никой никога не беше посмявал да го удря,да го унижава по този начин.

-Така става като вършиш глупости.-беше последното,което каза преди рязко да го ритне в корема и да си тръгне.

Юта падна на земята едва поемайки си въздух. Удара беше наистина доста силен,което беше довело да трудното му дишане.

Dangerous kissWhere stories live. Discover now