15 глава

94 12 15
                                    

-Толкова си сладка когато се усмихваш!-заговори Юта на момичето пред себе си.

Малко след разговора с Тейонг той реши да се обади на Сана и да излязат да се поразходят. Оказа се,че е наистина много добра компания,а и беше изключително мила и най-вече невинна. Тази невинност много се харесваше на Юта,защото до сега не беше срещал човек толкова чист колкото беше тя.

-А ти си наистина много красив!-му каза ядяйки сладоледа си Сана.

Беше прекарала с Юта само няколко часа предишния ден,но не можеше да отрече,че и се стори доста синпатичен и много мил. Не знаеше защо,но се чувстваше приятно,когато той е наблизо.

-Аз винаги съм красив,да си знаеш.-шеговите и отвърна Юта като се опита да се имитира отмятане на коса.

Това предизвика много силен смях и у двамата,но скоро той беше прекъснат от приближаващата се фигура.

-Хей,Юта. Не знаех,че си се върнал. Как си?

-Добре съм Джехьон и да върнах се преди няколко дни. Ти на къде си се запътил така забързан?

-Да взема едни лекарства,че Дойонг се разболя.-обясни му Дже и погледа му попадна на момичето до него.

Определено беше това момиче от новините,за които Тейонг му говореше. Умираше от любопитство да го попита дали между тях има нещо,но не го направи.

-Да не е нещо сериозно?-видимо загрижено попита Юта.

-Не,просто се е разболял леко. Ходихме при Джони на преглед и всичко е наред. Явно трябва  да се грижи по-добре за себе си.

През цялото това време Юта виждаше любопитния поглед,който Джехьон хвърляше на Сана. Знаеше за новините,които се разпростираха навсякъде из интернет и беше наясно,че няма как другия да не е разбрал. 

Това,което смяташе да направи беше нещо на,което не смяташе,че е способен,но умът му беше замъглен. Той хвана Сана и я придърпа към себе си,прегръщайки я. Тя го погледна въпросително,но след като видя погледа с който я гледаше разбра,че трябва да се придържа към действията му.

-О,Дже, забравих да ти представя Сана. Тя е моето гадже.

При казаното и двамата бяха много изненадани,но Сана веднага се усети и се приближи още повече до Юта. Не знаеше какво става,но ще ше да се придържа към случващото се,все пак не искаше да провали или разстрои Юта.

Dangerous kissWhere stories live. Discover now