29 глава

72 10 0
                                    

Вратата на кабинета се отвори и през нея влезе Сорн.Очакваше да види годеника си да работи,но вместо това той говореше по телефона.

Той все още не беше забелязал присъствието на блондинката в стаята. Сорн се приближи внимателно и успя са чуе последните думи на Тейонг преди той да затвори телефона.

-До после скъпи.-каза с усмивка корееца.

-С кого говориш скъпи?-каза престорено Сорн.

Тейонг се уплаши от внезапната и поява. Нямаше как да я чула разговора им,защото до преди няколко минути беше съвсем сам в стаята.

-Говорих с Джехьон и го дразнех за дето го бих на боулинг миналия ден.-излъга я той.

Надяваше се тя да се е вързала на лъжата,но не изглеждаше сякаш е заподозряла нещо.

-Защо така си тръгна от церемонията?-попита директно тайландката.

Гласа и бързо стана ядосан,а лицето и придоби злобен вид.

-Това вече е истинската Сорн.-каза си на ум Тейонг.

-Трябваше да стоя до края и да се усмихвам все едно наистина искам този годеж ли? И двамата знаем,че не го правя по свое желание. И двамата знаем,че не те обичам.-говореше на сантиметри от лицето и.

Беше му писнало от игричките. Сега беше неин ред да види истината.

-И двамата също обаче знаем какво ще се случи с Юта,ако не внимаваш повече с действията си.-усмихна се самодоволно Сорн.

Ще ше да си поиграе с него.

-А какво мислиш за гаджето,Сана май се казваше? Добро момиче е.-злорадстваше тайландката.

Тейонг можеше много лесно да свали самодоволната усмивка,която имаше на лицето и. Можеше много лесно да я накара да се разкара,но не можеше да рискува.

-Какво мога да мисля освен да върви по дяволите.-преструваше се Тейонг.

Трябваше да се прави,че се дразни от присъствието на японката,че не може дори да слуша за нея. Все пак за Сорн тя беше негово гадже,въпреки че нещата стояха по много по-различен начин.

-Виждам,че не ти е особено симпатична. Жалко,че вече ги поканих на вечеря другия петък. Юта,Сана и ние двамата. Няма ли това да е много добре.-каза Сорн.

Опитваше се да накара Тейонг да страда,но не само той. С тази вечеря ще ше да покаже,че тя вече не е коя да е,а е негова годеница. Заедно с това обаче ще ше да покаже на Тейонг как Юта го е заменил.

Dangerous kissWhere stories live. Discover now