"Ma jään teid igatsema.."

134 8 2
                                    

Nädal aega hiljem hommukul kell 06:17..

Sain haiglast välja juba 5 päeva tagasi ning praegu olen enda kohvrid juba täis pakkinud, vanemad on juba maja ees ja viivad mu ise lennujaama. Silver, Kaspar, Rene, Mattias, Liisbeth ja Cärolin tulevad ka lennujaama mind saatma.

Liikusin alla maja ette ning tõstsime kohvrid autosse ja hakkasime lennujaama sõitma. Ma kavatsen Hispaaniasse minna. Sõitsime 15 minutit ning jõudsime kohale.

Võtsin kohvrid ja mu seltskond on juba kohal, kallistasin vanematega ja lubasin, et teeme iga päev videokõnesi jne. Siis tegin ka teistele kalli. Nad on nii kurvad, et lähen aga muud valikut pole.

Silver kallistas ka mind ja sosistas mulle "õeke ma jään sind nii palju igatsema, ma tean, et see mõjuks sulle võibolla hästi seega ma ei hakka ütlema, et ära mine aga ütlen, et jään sind tagasi ootama"

Kell sai nii palju, et pidin juba liikuma hakkama, tegin kõigile veel kallid ja musid ning ütlesin, et "Ma jään teid igatsema..armastan teid". Võtsin oma kaks kohvrit ning liikusin.

Hispaanias..

Jõudsin just siia koju, meil on juba üle 10 aasta ka siin kodu olnud, vahepeal oli vanematel tihedalt tööreise Hispaanias ning vahepeal käisime niisama siin puhkamas. 

Mul on nii igav, pakkisin enda asjad kohvritest välja, oeh ma juba nii väga igatsen kõiki aga ma ei oleks suutnud seal olla. Ma läheksingi hulluks seal, mul on kuu aja pärast sünnipäev ja ilmaelt siis sõidan koju vanemate juurde seda tähistama ja peale seda ilmselt siia tagasi.

Otsustasin, et lähen insta, ma panin ka pildi insta ning paljud on mind tag'inud.

Otsustasin, et lähen insta, ma panin ka pildi insta ning paljud on mind tag'inud

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

_Keityyy_: jään teid igatsema❤️
_Rene.K_: me kõik igatseme juba sind ja ootame tagasi🔥
_Liisbethh_: iludus😭❤️
_Leandraa_: kus läksid?

_Cärolin_: sa küll alles läksid aga igatsen juba tohutult palju sind w/_Keityyy__Keityyy_: ma sind ka❤️

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

_Cärolin_: sa küll alles läksid aga igatsen juba tohutult palju sind w/_Keityyy_
_Keityyy_: ma sind ka❤️

Armastus läbi pisarate [LÕPETATUD]Where stories live. Discover now