2️⃣1️⃣❤️❤️

761 42 62
                                    

->Ⓤ︎Ⓟ︎Ⓞ︎Ⓩ︎Ⓞ︎Ⓡ︎Ⓝ︎Ⓔ︎Ⓝ︎Ⓘ︎Ⓔ︎ Ⓥ︎ Ⓣ︎Ⓔ︎Ⓙ︎Ⓣ︎Ⓞ︎ Ⓒ︎Ⓐ︎Ⓢ︎Ⓣ︎Ⓘ︎ Ⓢ︎Ⓐ︎ Ⓝ︎Ⓐ︎Ⓒ︎Ⓗ︎Ⓐ︎Ⓓ︎Ⓩ︎Ⓐ︎ Ⓢ︎Ⓜ︎Ⓤ︎Ⓣ︎<-

Keď som sa ráno zobudila, Yoongi už pri mne nebol. Neriešila som to. Postavila som sa a vyšla na barloch z Yoongiho izby. Namierila som si to do svojej, pretože veci som v Yoongiho izbe nemala. Rýchlo som sa upravila a opatrne zišla dole.

V chodbe som si všimla, že nikto nie je v obývačke, ani v kuchyni. Možno, žeby...

Podišla som k dverám od domu. Na moje "šťastie", boli zamknuté. Povzdychla som si a namierila som si to do kuchyne. Niekde tam by mali byť kľúče.

A nemýlila som sa. Boli zavesené na malom vešiačiku. Vzala som ich, a vrátila sa k dverám. Odomkla som ich a otvorila ich, no vzápätí sa opäť zabuchli. Podskočila som od ľaku, a pomaly sa otočila. Za mnou stál Yoongi.

,,ANI. TO. NESKÚŠAJ"pozrela som sa iným smerom. Odrazu ma Yoongi vyzdvihol ako nevestu a jemne ma hodil na pohovku v obývačke.

,,A-ale ja musím ísť"bránila som sa.

,,A prečo by si musela ísť ?"opýtal sa nepekným tónom.

,,Musím ísť pomôcť Youngminovi"nahodil nechápavy výraz tváre.

,,Komu ?"opýtal sa. Povzdychla som si, a posadila sa.

,,Môjmu spolupracovníkovi a kamarátovi zároveň. Pracujem v kaviarni"povedala som a pozrela sa na neho.

,,S tou nohou určite do práce nejdeš. Zabudni, Byung. Ostaneš doma. Koniec debaty"povedal. Zamračila som sa.

,,Ale idem ! Nie si môj brat, ani môj priateľ. Nerozhoduješ o tom"postavila som sa a namierila som si to k dverám, lenže Yoongi ma chytil a opäť ma posadil. Tentokrát sa on postavil.

,,Nebuď drzá, dievčatko ! Nikam nejdeš"jeho hlas bol veľmi hrubý. Bála som sa ho, ale nedala som to najavo.

,,Podrb sa, Min. Idem, nezakážes mi to"povedala som chladným tónom.

,,Že nie ?"pozrel sa na mňa prísnym pohľadom a vyzdvihol ma. Ruky si položil na môj zadok. Musela som si obmotať moje nohy, okolo jeho pásu, pretože inak by som spadla.

Spolu so mnou vstúpil do jeho izby a zamkol. Hneď mi došlo, čo chce urobiť. Srdce mi začalo biť veľmi rýchlo. Hodil ma na posteľ a zo šuflíka v nočnom stolíku, vybral púta. Pripútal ma k jeho posteli.

,,Y-Yoongi, čo to-"nedohovorila som, pretože ma umlčal dlhým bozkom. Zišiel na môj krk, kde mi začal robiť cucfleky. Potom sa vrátil, a do ucha mi pošepkal: ,,chvála Bohu, sme sami doma, takže sa nemusíme báť, že ťa niekto bude počuť"začala som sa od strachu triasť. Yoongi s úškrnom mi roztrhol moje tričko a rozopol mi podprsenku.

,,Mhmm, si krásna, baby girl"povedal a prilepil sa na môj hrudník. Potichu som vzdychla.

,,Takto sa mi to páči"pošepkal a rukou zišiel pod moje nohavice. Hral sa s krajom mojich nohavičiek.

Keď sa odo mňa odlepil, chvíľu sa na mňa iba pozeral, no potom mi vyzliekol nohavice a hneď na to aj nohavičky. Ocitla som sa pred ním úplne nahá. Cítila som sa veľmi trápne. Nemohla som sa ani pohnúť. Iba som ležala nehybne na posteli, a čakala na to, čo sa bude diať.

Odrazu mi roztiahol nohy. Ihneď som ich však dala naspäť.

,,Baby girl, buď dobre dievčatko a nerob si ten trest, ešte horším, než je"povedal Yoongi a opäť mi ich roztiahol. Začal ma prstom dráždiť. Hlasno som vzdychla a zavrela oči.

SISTER Of The MAFIA Where stories live. Discover now