1️⃣5️⃣❤️

694 43 19
                                    

,,Byung"do izby mi vtrhla Jae s JiWon.  Podišli k dverám od skrine a otvorili ju. Naskytol sa im pohľad na mňa schúlenú do kĺbka.

,,Byunga, čo sa tam stalo"opýtala sa ma Jaea. Pozrela som sa na nich a potom na okno. Vonku bolo celkom pekne. Slnko svietilo a na oblohe sa sem tam objavil malý mráčik.

,,Byung !"ozvala sa JiWon. Striasla som sa a pozrela sa na nich. Čakali na moju odpoveď.

,,J-ja...som skoro prišla o panenstvo...s ním.."povedala som mierne trasúcim hlasom. Jaea naštvane vybehla z izby. Myslím, že šla za Yoongim. To ma  donútilo vyjsť zo skrine a spolu s JiWon zastaviť Jae.

,,Jaea !"zakričala som, keď otvorila dvere od Yoongiho izby rýchlo som k nej pribehla, potiahla ju a zatvorila dvere. Yoongi si náš všimol, a tak vyšiel vonku. Keď ma uvidel, uškrnul sa.

,,Ty jeden potkan !"zakričala Jaea.

,,Jaea, nechaj to tak"Yoongi sa zabával. Mal krásny úsmev, ale sakra v tejto situácii nie, argh. Na chodbu sa prišiel pozrieť Taehyung. Ešte tento tu chýbal. Prekrútila som očami.

,,Čo sa to tu deje ?"opýtal sa a podišiel k nám. Nahodili sme očný kontakt. Akoby do mňa niekto zabodol tisíc nožov naraz. Do očí sa mi tlačili slzy.

Nie Byung. Hlavne neplač. Nie teraz ! Vzchop sa !

Dva krát som poklipkala očami.

,,Nič"odpovedala som chladným tónom. Jaea začala kričať na Yoongiho. Hneď ako skončila začala kričať na Taeho. Čudujem sa, že ešte nestratila hlas. Potiahla ma za ruku a ťahala do obývačky. JiWon šla za Jiminom. Zase si to idú rozdávať.

,,A my dve si teraz pozrieme rozprávku"povedala a začala vyberať rozprávku. Ja so slovami ,,počkaj idem si po deku" som sa postavila a namierila si to do svojej izby. No však, keď som šla po chodbe niekto ma zatiahol do nejakej izby. Bol to Tae. A tá izba bola jeho. Oprel ma o stenu.

,,Pusť ma-"

,,Byung, než odo mňa utečieš, nechaj ma ti aspoň povedať pár slov"pozeral sa na mňa. Snažila som sa mu vyvliecť zo zovretia, no nepodarilo sa. Moje ruky až príliš silno držal.

,,Lenže ja sa s tebou nechcem rozprávať"chladne som mu povedala. Ten chalan si akože myslí, že potom všetkom, čo sa stalo sa s ním budem chcieť rozprávať ? Robí si zo mňa srandu ?

,,Byung, prosím"neodpovedala som.

,,Byung ja viem, že som ti ublížil a veľmi, ale nechcel som ...ja som už proste taký. Lámem dievčatám srdcia, ale tebe som ho nechcel zlomiť. Si dievča, ktoré mám úprimne rád a-"nedokončil to, pretože som mu skočila do reči.

,,TAK POTOM PREČO SI ZAHRÁVAŠ S MOJIMI CITMI ?!"zakričala som naňho. Mala som slzy v očiach.

,,Byung-"nedohovoril to, pretože som začala plakať. Skĺzla som na zem.

Super teraz vyzerám ako tá najväčšia padavka, a ešte k tomu pred mojím "ex".

,,Byung"Tae si čupol ku mne a pozrel sa mi do očí.

,,Mňa to naozaj mrzí"bolo vidno, že sa mu tiež tlačili slzy do očí. Možno že...nie je až tak zlý. Čo to rozprávam argh. Ten chalan mi zlomil srdce !

,,Teba to mrzí ? Hmm zaujímavé"postavila som sa a chystala sa na odchod, no však keď som chytila kľučku dverí, Tae si ma k sebe pritiahol a pobozkal ma. Keď jeho mäkké pery dotkli tých mojich, tak sa mi na tele sa mi objavili zimomriavky. Chýbali mi jeho pery...

Keď sa naše pery odpojili, kvôli nedostatku kyslíka, objal ma. Krásne vonia. PANE BOŽE JUNG BEOMBYUNG HLAVNE SA DOŇHO OPÄŤ NEZAMILUJ !

,,J-ja už idem..."povedala som, odtiahla sa od neho a odišla. Hneď ako som zavrela dvere som sa oprela o stenu a zhlboka dýchala.

Pane bože, Byung ukľudní sa.

Dookola som si vravela v hlave. Keď som sa ukľudnila, zišla som k Jae konečne pozerať rozprávku. No však, rozprávku už pozerala s JiWon, Jiminom, Jinom, Kookom a...Yoongim ? Wtf on odkedy pozerá rozprávky. 

,,Ja neverím, konečne si už aj prišla. Kde máš deku ?"opýtala sa ma Jaea. Uhh ja som úplne zabudla prečo som tam vlastne išla.

,,Ehh noo j-ja som ju zabudla"omg prečo tak koktám. Jaea sa na mňa podozrivo pozrela a pozerala ďalej. Prisadla som si k Jungkookovi, aby som konečne si pozrela rozprávku a taktiež, aby som sa k nemu mohla pritúliť, pretože mi bola zima.

,,Stalo sa niečo ?"šeptom sa ma opýtal.
Pozrela som sa na neho a len záporné zakrútila hlavou.

,,Viem, že sa niečo stalo tak hovor"mierne do mňa štuchol.

,,Len ...hádka s Taem ?"ak sa to teda dalo nazvať hádkou.

,,Ach, takže to už konečne urobil"povedal. Nechápavo som sa na neho pozrela.

,,Čo mal urobiť ?"opýtala som sa ho.

,,Už niekoľko dní chodí za mnou s tým, že sa ti chce ospravedlniť a taktiež, chcel ti dať pusu"povedal s kľudným hlasom. Ja som ostala zarazená. Akože nie je to nič nezvyčajné, ale prišlo mi to divne.

Celý deň sme iba pozerali rozprávky. Pridal sa aj Namjoon a aj Taehyung. Chýbal mi tu Hobi. Kto vie, ako sa má.

Pomaly som zaspávala. No však zobudil ma Kookov pohyb.

,,Byungie, poď spinkať"povedal a usmial sa. Všimla som si, že všetci už odišli. Boli sme tu iba my dvaja. V polospánku som sa postavila a s Jungkookom sa vybrala spať.

,,Kookie ?"ozvala som sa. Otočil sa na mňa.

,,Áno, Byungie ?"opýtal sa.

,,Môžem spať pri tebe ? Bojím sa"zahanbene som sa ho opýtala. Kookie sa usmial a prikývol. V tom však k nám prišiel Yoongi.

,,Ide spať ku mne"povedal a chytil ma za ruku. Protestovala som a smutne sa pozrela na Kookieho. Ten mi smutný pohľad opätoval.

Yoongi ma ťahal do jeho izby. Keď sme tam boli, zavrel dvere a pozrel sa na mňa. Chcela som odísť, no nepustil ma.

,,Dneska spinkáš pri mne, baby girl"povedal a uškrnul sa. Donútil ma si ľahnúť na posteľ. Následne ma prikryl a dal mi pusu na čelo. To bolo od neho milé. No však aj tak ho nemám rada.

,,Ešte sa idem osprchovať, ak chceš môžeš ísť so mnou, ak nie tak spinkaj"povedal a vošiel do kúpeľne. Bola som už na pokraji spánku, keď v tom ma napadol skvelý nápad. Uvedomila som si, že nezamkol, tak som sa postavila a odišla z jeho izby.

Potichu som podišla k Kookieho izbe a zaklopala. Otvoril mi. Bol bez trička.

,,Uhh"jediné čo zo mňa vyšlo. Kookie sa usmial a pustil ma dnu. Spolu sme si ľahli do postele a zaspali.












Taakže nová časť na svete, snáď sa páči ❤️ tým, ktorí to čítajú teraz večer prajem dobrú noc a sladké sny ❤️🥰

- ospravedlňujem sa za gramatické chyby, či preklepy

Baii ❤️

SISTER Of The MAFIA Where stories live. Discover now