Capitolul 21

2.4K 286 30
                                    

"You gotta get bruised before you get mad

You gotta fall down before you fight back

Was feeling so weak but baby, I'm strong

Little did I know, I'm a champion"


Cele două zile libere vin ca un val de aer proaspăt, căci sunt zile fără peripeții și fără prezența copleșitor de sexuală a lui Jekyll. În sfârșit pot să nu mai respir Jekyll, deși acum tot ce visez noaptea este, ori chipul lui atrăgător, ori abdomenul și pectoralii săi, ori... Mda. Așa-mi trebuie pentru că l-am lăsat să mă lipească de pat și să-mi pună creierul pe bigudiuri, folosindu-se de toate atuurile sale fizice copleșitoare. Faptul că-l și văzusem nud acum ceva vreme, are și asta o mare contribuție. Mare. Mare. Contribuție.

Sunt convinsă că libidoul meu e mai ridicat datorită perioadei lungi de abstinență și alung gândurile cu tipul care e deja luat, și pe care oricum nu-l vreau mai mult de o seară și asta doar pentru că noi nu putem avea un viitor.

Sky, ai nevoie de mai mult decât de satisfacearea unor nevoi primitive! Controlează-te!

Întoarsă de la magazin aproape spre seară, cineva mă înhață violent și mă izbește de peretele casei mele. Un miros de tutun și alcool mă învăluie în timp ce o lamă rece de cuțit se lipește amenințător de gâtul meu. Îl recunosc imediat pe cel de-al doilea tip care a m-a atacat data trecută și care a scăpat din mâinile lui Jekyll.

— Nu mai e iubitul tău aici ca să te apere acum, nu-i așa, corcituro?

— Nu e iubitul meu, îi spun cu greu.

Atacul de panică își pune stăpânirea pe trupul meu și încep să transpir și să tremur necontrolat.

— Nu am reușit prima dată să-i transmit mesajul, dar o voi face acum, îmi spune cu scârbă glasul său grețos.

Abia acum realizez că și prima dată m-au atacat intenționat, lucru care mă sperie deoarece prima dată nici eu nu știam cine e Jekyll, dar atacatorii se pare că știau cine sunt eu.

— Spune-i lui Jekyll să se retragă din zona de sud, altfel vei avea pe față exact cicatricele lui. Ba nu. Vor fi mai urâte și mai mari!, Îmi spune atacatorul și mă izbește de perete încă o dată, apoi mă lovește cu pumnii atât în coaste cât și în față.

Nu-mi dau seama când am leșinat dar mă trezesc cu dureri cumplite în fața casei, într-o benză totală. Atacatorul crede că însemn ceva pentru Jekyll doar pentru că m-a confundat cu iubita lui. Singurul lucru care-mi vine în minte este ca ne-a urmărit când mă ducea acasă și a presupus că eu sunt iubita lui. Treaba asta trebuie să înceteze și, cu picioarele încă ca două legume moi, mă îndrept spre casa lui Jekyll plângând.

Bat la ușă fără oprire iar șocul mă izbește încă o dată când ușa e deschisă de Paulina, fata în locul căreia am încasat eu o bătaie soră cu moartea.

— Ce vrei? Mă întreabă scârbită deși în mod cert vede cât de distrusă sunt.

Mă bucur că eu nu mă văd, pentru că sigur aș mai face un atac de panică dacă arăt atât de rău precum mă simt.

— Unde-i Jekyll? O întreb dar chiar atunci Jekyll apare în prag și se oprește șocat în loc.

— Ce s-a întâmplat? mă întreabă îngrozit și se apropie de mine dar eu mă dau înapoi.

Floare de maidan !NEW!Where stories live. Discover now