Soğuk Ruh|14.Bölüm

761 39 5
                                    

Düello'nun son gününde 15 düello kalmıştı.En güçlü 30 kişi yarışacaktı.Karşılaşmalar jüriler tarafından özel olarak verilmişti. Herkesin zayıf ve güçlü yönlerine göre eşleştirmişlerdi.

İlk yarışmalardan biri Dany Lock'tu. Zeus'un melezi olan Dany'nin rakibi ışınlanma özelliği olan Stan Mad 'di.

Düello başladığında Dany şimşeklerini yağdırdı lakin hiçbiri Stan'a isabet etmedi. Stan hep son saniyede ışınlanıyordu. Dany onu eline geçirdiğinde ise sırıtarak yer değiştiriyordu.

Stan bir saniye ortadan kaybolduktan sonra beliriyordu. Mesefenin uzak ya da yakın olması önemli değildi. Ayrıca ancak bir 2 saniye sonra ışınlanabiliyordu.

Fakat savaşın uzunluğundan dolayı Dany'nin gücü azalmıştı. Ama bir kerelik güçlü bir saldırı yapabilirdi.

Eğer Stan ışınlandığı gibi tüm arenaya şimşek gönderebilirse bir saniyeliğine bile olsa ona isabet ettirebilirdi. Gücü 2 saniyelik bir şimşek yağmuruna yetebilirdi.

Dany Stan'in yüzüne doğru bir yumruk savurdu. Stan ortadan kaybolduğu gibi şimşekleri yağdırdı. Stan arenaya indiği ilk saniye yığılmasına yetmişti.

Hakem Stan'in durumunu kontrol ettikten sonra Dany'nin kazandığını ilan etti.

Daha sonra Dimitrus savaştı. Karşısında ki Ares'in melezi Xavier'di. Ares savaşın tanrısıydı. Girdiği ve başlattığı pek çok savaşta cesaretiyle kazanmıştı.

Dimitrus kara dumanlarıyla Xavier'i sardı. Xavier'in görüşü kaybolmuştu. Dimitrus'un dumanı düşmanının korkularıyla şekillenirdi.

Xavier sırıttı."Benim hiçbir şeyden korkum yok Dimitrus!"

Dimitrus gülümsedi. "Farncis karanlıktan korkuyordu. Onun için bir çaba sarf etmeme gerek kalmadı."

Xavier bacaklarında bir şey dolaştığını hissetti. Kollarına kardı sardı bu his. Ne olduğunu bilmiyordu ama savaşmalıydı. Ne olursa olsun savaşmalıydı. İleri doğru bir adım attı ve kılıcıyla dumanlara bir hamle yaptı. Kılıcı dumanları dağıtmıştı.

Xaiver öfkeyle ve birazcık da zafer sevinciyle Dimitrus'un boynuna doğru kılıcını salladı. Fakat Dimitrus bir duman gibi dağıldı.

Dimitrus Xaiver'in arkasına geçip boğazını sıktı. Kulağına yavaşça yaklaştı ve fısıldadı.

"Cesaret hiçbir şeyden korkmamak değildir Xaiver. Gerçek cesaret korktuğun şeye göğüs germektir."

Xaiver kılıcının arkasıyla Dimitrus'un karnına vurdu. Fakat Dimitrus yok olmuştu. Arkasını döndüğü gibi bir kaç metre ilerisinde belirmişti.

"Sen.." diye haykırdı Xaiver." Sen korkağın tekisin! Cesaretten bahsetmeye hakkın yok!"

"Evet." Dedi Dimitrus."Ben pek çok şeyden korkarım. Buna rağmen insanların korkularıyla beslenen bir gücüm var. Sizin de benden korkmanızın en büyük sebebi bu değil mi?"

Xaiver ardı ardına saldırılar yapıyordu fakat hiçbiri Dimitrus'a değmiyordu.

"İnsanlar en çok bilmedikleri şeyden, en çok anlamadıkları şeyden korkar. Ve siz bu gücü anlamıyorsunuz. Bazen ben bile anlamıyorum."

Dimitrus sağ elini kaldırdı. Duman şekillenip Xaiver'in boynunu sardı.

Dimitrus elini hafifçe kaldırdı. Duman Xaiver'in ayaklarını yerden kesti. Çırpınıp kurtulmaya çalıştı ama işe yaramıyordu.Elinse ki kılıç yere düştü. Yüzü kızarmaya başlayınca Dimitrus dumanlarını geri çekti. Xaiver yere düşüp öksürmeye başladı. Derin derin nefesler almaya çalışıyordu.

Dimitrus Xaiver 'in düşen kılıcını aldı ve Xaiver'in boynuna dayadı.

Dimitrus kazandı.

Hector Baker güçlü bir büyücüydü. Büyü sözcüklerle şekil olan bir mana türüydü. Bir büyücünün karşısına getirebilecek en kötü şey getirildi. Hız.

Sam'in gücü süper hızdı.Gözün bile takip edemeyeceği bir hıza sahipti Sam.



SOĞUK RUH|OuroborosHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin