yirmi yedi

67K 6.5K 14.6K
                                    

153k olmus bu yakısıklı
tesekkurler dostlar

bu arada hepinize samimi davranıyorum ve kırmamaya çalışıyorum. bu davranışım yüzünden 3 yıllık dostum gibi samimiyeti aşıp önünüze gelen küfürü saydırmasanız mı?? ya da emir vermeseniz??
arkadaşlarım bile böyle konuşmuyor benimle :)
ayrıca bu uyarıyı önceden insta hikayemde de yapmıştım ve yine yaptığıma inanamıyorum yorumlardaki hakaretler için sağolun yani 😳

****

Jeon Jungkook


Bu akşam olanlar son derece garipti.

Taehyung ile akşam yemeği için çocukların yanına inmiştik ve kendisi az önce kustuğu için pek bir şey yiyememişti. Hemen yanımda oturduğu için arada kafasını omzuma koymuş ve bacağımı okşamıştı. Yani, temasları severdim fakat daha garip yapıyordu bu temasları. Keşke ne düşündüğünü bilebilseydim...

Arada ona saçını okşamamı söylüyordu. Ben okşayınca da gözlerini kapatıyor ve derin derin nefes alıyordu. Kafasındaki düşünceler ile boğuştuğu belliydi. Ona yardımcı olmak isterdim. Gerçekten çok isterdim fakat söylemiyordu işte. Zorlamıştım, trip atmıştım ama söylememişti bir türlü.

Eğer sorunun ne olduğunu söyleseydi ona gerekli tavsiyeleri verebilirdim. Nedenini bilip sarılmak daha iyi olurdu. Ağlarsak beraber ağlardık. O üzülünce ben de onunla üzülürdüm. Duyguları beraber yaşardık yani. O kendi kendine üzülünce ve ben nedenini bilmeyince bok gibi hissediyordum.

İş arkadaşlarım gece yarısı oteldeki diğer kişilerle şehirdeki bir bara giderken bize de gelip gelmeyeceğimizi sormuşlardı. Taehyung'a baktığımda omzunu silkmişti. Anlamıştım. İstemiyorsa istemediğini söylemezdi ve "Sen bilirsin."derdi genelde.

"Ortağımla baş başa daha çok eğlenirim bence." demiştim ben de çocukların teklifine karşılık. Bunu dediğimde Taehyung gülümsemeden edememişti çünkü bu cümleyi daha önce de kullanmıştım. Çocuklar korku evine gelip gelmeyeceğimizi sorduklarında da böyle cevap vermiştim. O gün de Taehyung ile birlikte bisiklet sürmüştük. Bu kadar kısa sürede bir sürü anı biriktirdiğimize inanamıyordum.

Babam bile diğerleriyle bara gitmişti. Onunla ilgilenme görevini kızlara vermiştim. Aslında Minho'ya vermeyi düşünüyordum fakat bu gece bir çılgınlık yapıp deli gibi içmeyi ve kafayı bulmayı planladığını söyleyince bu görevi ona verememiştim.

Taehyung ile gece havuzun yanına inmiş ve oturmuştuk. Ortağım kendisine kakaolu dondurma alırken karşısında dudaklarımı büzerek onu izlemiştim. "Tatmak ister misin?" diye sorduğunda da "Ciddi misin?" diye bir bakış atmıştım. Bilerek yapıyordu sanki ya!

Gece boyunca Taehyung'a garip okul anılarımı anlatmış ve bolca gülmesini sağlamıştım. Onu kahkaha atarken görünce dalıp gidiyordum. Umarım hiçbir zaman kahkahası bozulmazdı çünkü en iyisini hak ediyordu o. Gülmeyi en çok hak eden kişiydi hatta.

Bu gece içmemiştik ama sarhoş gibiydik.

Taehyung telefonundan bizim duyabileceğimiz bir şekilde şarkı açmış(medya) ve ortamıza koymuştu. Havuzun kenarında karşılıklı bağdaş kurmuş şekilde oturuyorduk şu an. Yanımda da gazozum vardı, Taehyung'un yanında ise çikolatalar...

Tanrım, bilerek yapıyordu kesin.

"Şu çikolatayı karşımda zevkle yemeye devam edersen sevgilimsin demem öldürürüm seni."

paparazzi | taekookUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum