Şaka savaşı 2 + Final

729 56 39
                                    

Arkadaşlar medya alt yazılı, sanırsam Helen'in doğum günüyle ilgili bişey...

Siz çok düşünüyordunuz ama daha iyi ne yapabilirdiniz? Buldunuz ama bu iyi bir fikir değildi. En sonunda Helen'in yanına koşacaktınız ama birden ikiniz birbirinize çarpınız ve aynanda "Hadi ebelemece oynayalım!" dediniz. En sonunda ise ikiniz "Tamam ama benim biraz dışarıda işim var." dediniz ve ikiniz aynanda çıktınız. Sonra siz kulübenin arkasına geçtiniz ve bir tuzak kurdunuz. Hemen kulübenin önün geldiniz ve Helen'i beklediniz. Sonra Helen'de geldi ve siz Helen'e dokunup "Ebe!" diye bağırıp kaçtınız. Birkaç tur sizi kovaldı ve kulübenin arkasına gelince ikiniz birbirinizi ittiniz ve ayağınız tuzağa bastı.

En son ikiniz ayaklarınızdan tepe taklak asılmış birbirinize boş boş bakıyordunuz ve Helen "Hepsi senin suçun!" dedi ve siz "İlk şakayı sen yapmadın mı?!" deyince Helen "Sadece biraz eğlenmek istedim!" dedi ve ikiniz yüzlerinizi diğer tarafa çevirdiniz.

Yarım saat geçti ve siz artık pes edip "Özür dilerim..." dediniz ve Helen "Bende üzgünüm, bu işi fazla abarttım" dedi ama siz "Hayır, asıl suçlu benim." dediniz ve bir şekilde birbirinize sarıldınız ve barıştınız. Sonra birbirinize bir daha baktınız ve siz "Eee... şimdi nasıl kurtulucaz?" dediniz ve Helen birden cebinden bir çakı çıkardı ve "En azından bu düşmemiş..." dedi ve birbirinizi çözdünüz. Sonra zaten yemek yiyip uyudunuz.

Artı(+) bölüm (Final)

Akşam oluyordu ve Helen sizin odanıza girip "Sana yemek getirdim!" dedi ve size yemeğinizi yedirdi. Sonra kalktınız ve Helen "Hmmm... (Adınız)... bugün seninle bir yere gideceğiz" dedi ve birden ortadan kayboldu, onu akşama kadar görmediniz.

Akşam oldu ve siz güzelce süslenmiştiniz. En sonunda hızla evden çıktınız ama sizin gözleriniz bağlıydı ve uzun bir yürümeden sonra bir kapı açılma sesi duydunuz ve bir yere girdiniz. Göz bandınızı çıkardınız ve birde ne göresiniz. Helen sizi eski kulübenize götürmüştü ve orayı çok güzel süslemişti. Sonra masaya oturdunuz ve patayı yediniz. Tam oradan çıkacaktınız ki Helen sizin elinizden tutup kendine çekti ve öptü. Sonra dizinin üstüne çöktü ve cebinden bir yüzük çıkartarak "Benimle evlenir misin?" dedi ve siz alaycı bir tavırla "Hmmm... bilmem ki, hayır mı desem? Hmmm... tamam, tamam! Evet! Seninle evlenirim!" dediniz ve en mutlu saatinizi yaşadınız.

O kulübede dans ettikten sonra Helen'in kulübesine gittiniz ve içeri girdiniz ama koltukta küçük bir kız çocuğu vardı ve uyuyordu. Saatler geçti ve çocuk uyand ama size korkmuş gözlerle bakıyordu ve siz "Sen kimsin?" diye sorunca o "Be-Ben adımı bi-bilmiyorum... e-en son bir yere ka-kafamı vurdum." dedi ve Helen size tatlı tatlı baktıktan sonra elinizden tutup mutfağa götürdü ve "Hmmm... (Adınız), bence onu sahiplenmeliyiz." dedi ve siz gülümseyerek "Tabii!" dediniz.

O günden sonra küçük bir aile oldunuz... ❤❤❤

Eee... çocuğunuzun adı ne olacak?

Anketi doldurmadan geçme.

Bu bölüm nasıldı? Bence çok güzeldi...❤

Helen ve Sen (Creepypasta)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon