Şaka Savaşı -1

712 56 19
                                    

Siz üçüncü planınızı düşünüyordunuz ve o an susadınız. Hemen mutfağa gidecekken Bloody Painter seni durdurdu ve sana açık bir soda uzatarak "Aşkım, soda ister misin?" diye sordu ve siz hemen elinden kapıp "Teşekkürler..." dediniz ve sodayı diklediniz. İki saniye sonra yani ilk yudumdan sonra Helen birden gülmeye başladı ve siz hemen aynaya koştunuz. Helen sodanın ağız kısmına siyah boya sürmüştü ve sizin artık boyadan yapılma bir sakalınız vardı. Hemen sabunu aldınız ve yüzünüzü yıkayıp Helen'e "Şaka mı istiyorsun? Onu alıcaksın!" dediniz ve sinirle odanıza girdiniz.

Hemen bir plan yaptınız ve odanızın kapısına buz gibi su dolu kovayı koydunuz. Planladığınız gibi Helen sizin odanıza geldi ve kovadaki su kafasından aşağıya döküldü. Siz orada gülerken, Helen üşüyordu ve sana kötü bir bakış atıp oradan kayboldu. Siz bu bakışı umursamadınız ve odadan çıkıp, bir şeyler atıştırmaya mutfağa gittiniz.

Tam mutfağa girecektiniz ama bir şeye takılıp yere düştünüz ama kılınıza bile bir şey olmadı... sadece yeri öptünüz o kadar. Kapı girişine baktınız ve yerde ip vardı. Evet, ona takılmıştınız ve bunu Helen'in yaptığını biliyordun. Sen ne yapabilirdin? Tabii ki daha iyisini!

Devam Edecek... ❤

Bu bölüm nasıldı? 10 üzerinden kaç veriyonuz?

Biraz kısa oldu ama iki bölüm olacağından böyle yaptım.

Helen ve Sen (Creepypasta)Where stories live. Discover now