Gezelim mi?

1K 77 59
                                    

Sabah olmuştu ve sen uyuyordun. Uyandın ama bu sefer bir sandalyedeydin ve zincirlerle bağlı değildin. Karşında birsürü yemek vardı ve sen çok açtın. Yemeklerin hepsi çok güzel görünüyordu ve yemeden edemediniz.

En sonunda doydunuz ve arkanızdan biri "Yemekler güzel miydi?" diye sordu ve yanınıza eğilip bir mendille ağzını silerek "Hep yüzüne bulaştırmışsın." dedi ama siz o an duraklamıştınız. Bu belki son şansınızdı ve masadan çatalı kapıp onun kafasına saplicaktınız ama o yine bileğinizden tuttu ve "Bu sefer elinin kopmamasını istiyorsan, uslu dur." dedi ve elinden çatalı aldı. Sonra senin bir elini zincirledi ve masayı temizledi.

Uzun saatler sonrasında sana baktı ve "Ormanda gezelim mi?" diye sordu ve siz hemen "Evet." dediniz. Sizi çözdü ama bu sefer kendi bileğini ve sizin bileğinizi bir kelepçeye bağladı ve anahtarı bir yere koydu. Siz kaçmayı düşünürken kelepçelenmiştiniz, hemde intikam alacağınız kişiye. En sonunda bir uçurum kenarına geldiniz ve bir banka oturdunuz. Sonra Helen "Bu bankı parktan söküp alaş kadar canım çıktı yani değerini bil." dedi ama siz sadece yere bakıyordunuz ve Helen çenenizden tutup yukarı yani yıldızlara doğru çevirdi ve "Yeri izleyeceğine, yıldızları izle... onlar daha güzeller." dedi. On dakika sonra siz "Ben üşümeye başladım, hadi gidelim" dediniz ama o üstündeki mavi uzun bir paltoyu/ceketi (Artık her neyse) sizin omuzlarınza örttü ve "Hiçbir yere gitmiyoruz." dedi. Siz yıldızları izliyordunuz ve en sonunda kelepçenizin çözüldüğünü hissettiniz ve Helen eliniz omuzlarınıza dolamıştı.

Nedense huzurlu hissediyordunuz ve bu anı hiç bozmak istemediniz. Sonra size o maviş gözleriyle baktı ve "Yıldızlar sencede çok güzel değil mi?" diye sordu. Dürüst oldunuz ve "Hemde nasıl?" demenizle o "Aynı bizim gibi..." dedi ve siz birden ayağı kalktınız ve "Şuan istesem yerdeki taşlarla seni öldürürdüm ama şuan öldürmek istemiyorum." dediniz ve arkanızı  döndünüz ama Helen kolunuzdan tuttu ve kendine çekip sizi dudaklarınızdan öptü. Siz o an kendinizi o öpücüğe kaptırdınız ve tadınız çıkardınız.

Devam Edecek

Bu bölüm müqtü!

Bu arada "4 arkadaş" kitabımı okur musunuz? Dört elementle ilgili bir kitap ve seveceğinizi düşünüyorum.

Helen ve Sen (Creepypasta)Where stories live. Discover now