Tatlı İntikam

762 62 48
                                    

Yataktan kalktınız ve bir plan yapmaya karar verdiniz ama ne yapabilirdiniz ki! Bir tane şaka yetmezdi, birkaç tane olmalıydı. Helen'in odasına girdiniz ve o hâla uyuyordu. Elinize onun keçeli kalemlerini aldınız ve yüzünü boyamaya başladınız, alnınada "Keriz" yazıp oradan ayrıldınız.

Bir saat sonra Helen uyandı ve yüzünü yıkamak için lavobaya gitti tâki onun çıkğlını duyuncaya kadar. Hemen yanına gittiniz ve o arkası dönük bir biçimde "Ta-Tatlım... bana hacı şakir sabunundan getiri misin?" dedi ve siz kendinizi gülmemek için zor tutuyordunuz. Onun dediğini yaptınız ve oturma odasına gidip, bol bol güldünüz ama bu yetmezdi! Daha da fazlası gerekiyordu. İlk tatlı intikamınız bitmişti ve sıra ikincisindeydi...

Bir saat sonra...

Helen tekli koltukta oturuyordu ve siz ona kahve yaptınız ama bol tuzlu olanından. Siz sırıtarak gidiyordunuz ve o resim çiziyordu, onun yanına vardınız ve "Tatlım, sana nefis bir kahve yaptım.," dediniz ve o gülümseyerek "Mmmh... kokusunu burdan alabiliyorum ama aşkım sen onu kemdin iç, benim biraz işim var." dedi ama siz ısrar ettiniz ve kahveyi ona içirdiniz. En son Helen hızla ağzındaki büyük bir yudumu tükürüyordu ve siz kendinizi yine kahkahalara boğdunuz. Bu yeterli miydi? Tabii ki hayır! Daha fazla olmalıydı, sonuçta onun size yaptığı şakayı geçemezdi. Birkaç tatlı intikam daha ve sonra onun gönlünü nasıl olsa alırsın.

Devam Edecek...

Yb ne zaman gelsin? Bu bölüm nasıldı?

Eminim yüzünüzde küçük bir tebessüm yapabilmişimdir.

Helen ve Sen (Creepypasta)Where stories live. Discover now