Kanlı yüzük

865 66 37
                                    

Sizce başlık size neyi söylüyo... hikaye biraz altta...



























































































Dakikalar geçti ve siz merakla "Helen, noluyo?" dediniz ve Helen elindeki şeyi arkasına sakladı ve size dönüp "Hiiiç! Ne olabilir ki?" dedi. Siz iyice şüphelendiniz ve akşam oldu, siz güzel bir elbise giydiniz ve Helen sizi dışarıda arkası dönük bekliyordu. Sonunda o an gelmişti... ona doğru yaklaştınız ve "Helen" dediniz. O size döndü ve işte... işte intikamınızı aldınız. Bıçağı Helen'in karnına sapladınız ama Helen'nin elindeki kutu düştü ve açıldı. Yere düşen yüzük artık kanlı bir yüzük olmuştu. Siz birden şaşırdınız ve kendinize "Ben naptım?!" sorusunu sordunuz ve "Keşke yapmasaydım!" dediniz ama çok geçti! İntikam gözünüzü kör etmiş ve bu körlükle aşkı ezmiştiniz.

Ellerinizle yüzünüzü kapadınız ve ağlamaya başladınız, o kadar çok anladınız ki artık gözleriniz şişti. Onun yanına eğildiniz ama yapacak pek bir şey yok gibiydi. Telefon bulup, hastaneyi aramalıydınız ama o bir katil.

En sonunda kendi kulübenize hızlıca koştunuz ve bir telefon bulup en yakın arkadaşınızı aradınız. En yakın arkadaşınız bir doktordu ve geldi. Onu Bloody Painter'ın yanına götürdünüz ve arkadaşınız elinden geleni yaptı. Siz kulübenin dışında bekliyordunuz ve en sonunda arkadaşınız kulübeden çıktı ve "Hmmm... (Adınız)... şeyy... onu kurtardık ama... ama hafıza kaybı geçirmiş." dedi ve siz o an şok oldunuz. Sonra arkadaşınız lafına devam etti "Yere düşerken kafasını sert bir taşa vurdu herhalde..." dedi ve size bir kere sarılıp oradan ayrıldı.

Siz kulübenin içine girdiniz ve Helen orada masum bir şekilde uyuyordu. Sonra siz onu uyandırmak yerine kendiniz bir yatağa geçip ağlayarak uyudunuz.

Biliyorum... bölümler çok kısa ama yapıcak yani yazıcak bir şey bulamıyorum.

Helen ve Sen (Creepypasta)Where stories live. Discover now