Capitolul 3

3 0 0
                                    

Draga G,

Stii ce zi este astazi? (5iulie)

Probabil ca tot ce iti amintesti tu e ca acum un an te-am dus la primul festival din viata ta, unul de rock, pentru ca tie nu iti placea sa te distrezi si nu iti placeau nici oamenii multi la un loc, dar cu toate astea ai acceptat sa vi pentru ca am primit biletele gratis si de ce nu?

Eu pe langa aceasta zi de festival, imi amintesc prima oara cand am facut dragoste. Nu spune ca am facut sex, pentru ca nu sexul nu se face asa, am aflat si eu de curand care e diferenta si crede-ma e una uriasa. Noi am facut dragoste la mine pe podea si a fost...nu pot sa exprim cum a fost, dar imi amintesc ca ai fost grijuliu si atent si poti sa imi zici orice vrei, sunt convinsa ca si pentru tine a fost prima oara pentru ca se vedea lipsa de experienta, dar macar eram doi care nu stiam, asa ca ne-am lasat purtati de val. Ai fost primul barbat din viata mea si nu ca as fi eu genu care se ataseaza doar din acest motiv, dar o sa imi amintesc cumva mereu numele tau pentru ca intr-o zi va trebui sa ii povestesc unei pustoaice cum a fost prima mea oara si stiu ca o sa imi aduc aminte de tine.

Poate nu au iesit artificii si nici ingerii nu au cantat, dar am simtit ca tu trebuie sa fi primu si desi stii si tu ca au mai incercat multi si la mine la usa se gasea o coada care spune ca am facut-o cu ei, dar nu, eu acum un an ti-am dat tot tie si corpu meu si sufletu meu, din punct de vedere fizic m-ai respectat cat de cat adica doar erai nefericit ca nu sunt os si piele, dar in rest nu iti displaceam asa rau zic eu, desi ma obligai sa slabesc ca sa devin idealul tau. La partea cu sufletul, pe ala l-ai distrus, dar nu am sa povestesc inca asta pentru ca cititorii trebuie sa vada cum sunt acum, despre cat am suferit le voi zice mai tarziu, asa le dau sansa aa abandoneze cartea pana cand nu o sa ajunga sa imi cunoasca cele mai intunecate zile si ganduri.

Revenind, in acest weekeend chiar m-am distrat la cele doua nopti de petrecere pe lac. Si pe cand stateam jos cu Irina, m-a cuprins o fericire, dar una reala si atunci am realizat ca ultimele zile din viata mea si faptu ca am luat bacu cu 9 chiar, m-au umplut de fericire incat acolo jos langa apa am simtit ca "la dracu sunt pentru prima oara fericita dupa tine" si mi-am dat voie sa lacrimez un pic de fericire pentru asta, dar nu prea mult ca mi se scurgea rimelu.

In prima seara, a venit la mine un barbat si ma luat la dans, noi nu am dansat niciodata pentru ca tu nu voiai, si dansand cu el imi pupa mana si dupa un timp mi-a spus: "E prima oara cand regret ca sunt insurat, pentru ca eu cred ca tu esti iubirea vietii mele, dar nu voi face nimic ce nu se cuvine, dar te voi admira in seara asta!" , in momentu acela m-am simtit cea mai frumoasa si puternica asa cum nu m-ai facut tu niciodata sa ma simt pentru ca un barbat adevarat de 33 de ani, fotbalist, bogat si superb mi-a spus ca sunt frumoasa si nu ca ca vai ce m-am inmuiat, dar am realizat ca tu nu mi-ai zis niciodata nici ca sunt frumoasa si nici ca arat bine pentru tine eram mereu prea grasa, prea ciudata, prea nepotrivita, eram cel mai negativ lucru pe care il priveai si totusi ma tineai langa tine.

Cel mai bun moment din viata mea e asaa de acum cand sunt singura si nu vorbesc cu niciun baiat/barbat pentru ca am incercat sa te uit cu diferiti tipi, dar nu asa se face.

Dragii mei cititori, sa tineti minte un om nu se uita niciodata cu ajutorul altui om pentru ca oamenii sunt atat de diferiti incat nu se pot inlocui ci doar sa acoperi un gol, iar cand faci asta te ranesti pe tine in timp, dar pe celalalt om il poti distrge. Asa ca dati-va voie sa suferiti si sa fiti singuri, pentru ca cele mai multe lucruri le inveti cand esti singur, iar faptu ca acum is singura si ma bucur de mine asa cum sunt eu, ma face fericita. Pentru ca vezi tu G, cel mai greu lucru a fost sa incep sa ma reiubesc pe mine pentru ca tu mi-ai luat increderea in mine si optimismul, dar nu ii nimic, ca lucrez acum la partea asta si o sa reusesc sa mi le recapat.

Ma gandesc acum oare ce cred cititorii despre tine, nu lucruri bune, dar abia astept sa afle tot ce ii mai rau si bun in acelasi timp despre tine.

Dragul meu G, astazi iti doresc sa gasesti o fata care atunci cand o atingi sa simti ca e a ta, pentru ca eu asa am fost a ta si doar a ta, iar acum sunt doar a mea si ma iubesc in fiecare zi pentru ceea ce sunt si ceea ce privesc in oglinda.

O parte din mine te vede singur toata viata pentru ca tu nu esti capabil sa iubesti, dar m-ai ca sa urasti, tu esti capabil doar sa distrugi si sa te distrugi, dar eu nu iti mai sunt salvare asa ca din partea mea distrugete pentru ca nu mai esti problema mea.

Mi-am dorit mult timp sa te salvez, dar pe mine cine ma salveaza acum?

Draga G,Where stories live. Discover now