Capitolul 4

2 0 0
                                    

 Draga G,

Tot aud, citesc, vad, prind discutii pe tema ca nu astepta sa fi cu cineva bogat ci va imbogatiti impreuna, super draguta ideea, dar nu e reala. Stii de ce? Pentru ca o sa ne luam pe noi doi ca si exemplu din punct de vedere financiar eram peste tine si acest fapt nu conta pentru mine, dar tot iti plateam ba un suc, ba o chestie, ba te-am dus chiar la un festival, ti-am luat cadouri (acu o sa fi frustrat, dar scrie tu o carte in care sa zici ca nu am dreptate, ca promit sa cumpar 10) si cu timpu am inceput sa realizez ca am investit bani in tine, iar tu cand lucrai nu investeai in mine ci tot in tine si astfel ca eram doi care bagam bani in tine. Si uita asa am ajuns la o concluzie pentru care dragii mei cititori o sa ma condamne, dar nu mai vreau sa am treaba niciodata cu un baiat sarac. De ce? Pentru ca am o latura in mine care le-ar oferi tot si i-as menaja, ceea ce e gresit, atat de gresit incat mai bine sa nu mai ajung iar la asta. Ajuti un om sa creasca cand il faci sa isi doreasca sa castige sa lucreze nu cand il sponsorizezi si atat.

Asa ca urmatorul meu iubit va avea bani, multi bani sau va incerca sa faca bani si nu pentru a imi da mie, nu sunt pe interes deloc, nu vreau sa imi ia nici macar un suc, ci sa aiba el bani incat sa isi permita sa vina in locuri cu mine, sa mearga la un festival, sa viziteze cate ceva, sa se imbrace corespunzator si sa stie ca la teatru nu se vine in blugi. Barbatii cu bani au un soi de maniere mai bine definite si as vrea sa ma faca sa imi doresc sa fiu la fel de buna, educata, sa stiu anumite reguli de conduita pe care poate nu le stiu. Nu vreau sa mai simt vreodata ca din 10 lei, 5 lei nu is pentru mine, vreau sa fiu independenta si libera. Independenta finanaciara nu tine doar de ati castiga banii ci de ai folosi asa cum tu vrei si pentru tine fara ati fi frica ca ar trebui sa ii imparti si cu altcineva.

Ma mai condamnati acum?

Daca printre cei care cititi aceasta carte se gaseste si un barbat cu bani, as vrea sa stiu daca am dreptate sau nu, deci imi poti scrie. (Nu, nu asa combin eu)

Deci G, vezi tu, intr-o zi nu o sa fiu bogata ca nu asta vreau, dar o sa fiu educata, elevata, eleganta, incat am sa calc peste acest asfalt cu capu sus si in tenesii mei de la converse. Tu in schimb nu te vad prea bine, pentru ca iti lipseste dorinta de a fi mai bun si de a face lucrurile din ce in ce mai bine, iar asta o sa te plafoneze incat nu stiu ce vei lucra, dar stiu ca nu o sa ajungi prea maret si nu pentru ca nu mi-as dori eu, ci ca iti lipseste motivatia si bucuria de a face ceva cu viata ta. Stii, cea mai mare frica a mea e sa nu fiu un simplu om si acum realizez ca tu esti atat de simplu pentru lumea asta, da poate exact asta imi placea la tine ca nu erai deosebit sau special, dar cumva eu langa tine te faceam sa devi deosebit si sa luminezi, acum ca m-ai pierdut, ti-ai pierdut si mica stralucire ce o aveai.

Oare cum o sa arate viata ta peste 10 ani?

Draga G,Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin