013

625 19 0
                                    

Seva stond Frenkie verbaast aan te gapen. Frenkie, die naast haar zat, pakte haar hand.

"Ik vind je leuk, Seva, echt leuk. Ik denk de hele dag aan je." fluisterde hij. Seva deed haar mond open maar sloot hem toen weer.

"Ik vind jou ook leuk. Maar, wat gaat iedereen er van zeggen?" vroeg Seva nerveus. "Dat maakt me geen donder uit. We kunnen het ook nog even geheim houden en dan zien we het wel. Ik kan op je wachten, Sev." antwoordde Frenkie eerlijk.

"Ik weet niet of ik alles aan kan." Seva stond op, liep naar buiten en plofte neer op de tuinbank voor hun huis. Ze sloot haar ogen om alles tot zich te laten bezinken. Ze hoorde voetstappen en wist dat het Frenkie was. Aangezien ze de enige personen in dit huis waren.

Seva opende haar ogen en keek in de verwarde blauwe kijkers van Frenkie. Ze kon zichzelf wel slaan. Natuurlijk was hij onzeker. Eerst zei ze dat ze hem leuk vond en toen vlak erna dat ze het niet zeker wist.

"Ik beloof je dat ik je bescherm, Sev. Ik kan niet leven zonder jou, please?" vroeg Frenkie. "Sorry, ik moest me niet zo stom gedragen. Ik vind je heel leuk, Frenk." fluisterde ze en een traan rolde over haar wang.

"Hey, ik snap het best." Frenkie veegde de traan weg. Hij liet de hand op haar wang rusten en keek haar aan. "Ik houd van je Seva, heel veel. Vergeet dat nooit." zacht drukte hij zijn lippen op de hare.

Een bom van vuurwerk ontplofte in haar buik. Het warme gevoel leek zich per minuut te versterken. Frenkie sloot de ruimte tussen hen door Seva tegen zich aan te drukken.

Er kwam een moment waarop ze allebei zuurstof nodig hadden. Beide glimlachte ze naar elkaar. Frenkie trok haar tegen zich aan en ze rustte met haar hoofd op zijn borst.

Die avond die daarop volgde was hij bij haar gebleven. Seva haar ouders waren naar een feestje dus dat scheelde enorm. Na de zoen voelde ze zich closer dan ooit te voren met Frenkie.

"Sev?" ze keek op en pauzeerde de film eventjes. De hele avond waren de twee al aan het Netflixen. "Ja?" Seva keek in zijn blauwe ogen.

"Zou je een keer iets willen gaan doen samen?" Frenkie keek haar aan. Zijn blik was hoopvol. Vroeg hij haar nou op een date??

"Ja, natuurlijk." glimlachte ze uiteindelijk en hij gaf haar een knuffel. "Wanneer kun je?" vroeg hij. "Ik denk dat ik dat beter aan jou kan over laten." bedacht Seva zich. Ze zag aan Frenkie's gezicht dat hij het er mee eens was.

"Voor jou doe ik alles." zei hij ineens en Seva keek verlegen naar haar handen. "Ik meen het." voegde hij eraan toe. "Ik weet het." Seva legde haar hoofd op zijn schouder en Frenkie zette de film weer op play.

Onder de film was Seva in slaap gevallen. Glimlachend keek Frenkie naar haar. Het was waar wat hij gezegd had. Frenkie had alles voor dit meisje over. Sinds het ziekenhuis waren zijn gevoelens steeds maar gaan groeien voor haar.

Frenkie zag dat een van zijn teamgenoten hem geappt had. Het was Donny. Die zou vast willen weten hoe het gegaan was. Hij had Frenkie namelijk hier tot toe gezet.

Donny van de Beek

En?? Wat zei ze?

Frenkie de Jong

Het is helemaal goed gekomen, thanks, Donsko!

Donny van de Beek

No problem bro, jullie krijgen echt wel een relatie. Wacht maar af ;)

Frenkie de Jong

Ik heb haar vandaag weer gezoend

Donny van de Beek

Joh, die meen je? Dat kon ik wel raden. Je kan je ogen niet van haar af houden. Wel echt heel leuk voor je!

Frenkie beantwoordde Donny nog snel en legde toen zijn telefoon weg.

Seva kon haar ogen bijna niet meer open houden. Het was dan ook al half twaalf. "Kom, ik breng je naar bed." zorgzaam stond Frenkie op en tilde haar in zijn armen.

"Hey! Ik kan zelf lopen, de Jong." stribbelde ze tegen. Maar Frenkie was natuurlijk veel te sterk voor haar.

"Aangezien je bijna in slaap valt, kun je ieder moment om vallen en lijkt het me geen goed plan om jou te laten lopen." sprak hij haar streng toe. Seva zuchtte en gaf het toen op. Ze wist dat hij gelijk had.

Seva wees Frenkie haar slaapkamer en hij legde haar voorzichtig op bed.
"Frenk?" vroeg ze met alle kracht die ze nog had.

"Je mag blijven slapen als je wil. App mijn moeder maar. Hier om de hoek is de logeerkamer." mompelde Seva en viel toen als een blok in slaap.

𝓥𝓮𝓬𝓱𝓽𝓵𝓾𝓼𝓽✔Where stories live. Discover now