009

685 20 4
                                    

Na het etentje liepen ze allemaal met volle magen het restaurant uit. De groep had besloten dat ze allemaal hun eigen weg zouden gaan vanavond.

"Zeg Sev, heb je zin om mee te gaan met ons? We gaan naar Donny zijn appartement met nog een paar anderen." stelde Frenkie voor.

"Ja, is prima. Ik mag gelukkig zelf weten hoe laat ik thuis kom, als ik maar laat weten waar ik ben." antwoordde Seva. Frenkie knikte begrijpend.

"Ik ga het even vragen." en weg was hij. Seva stond er nu een beetje ongemakkelijk bij en keek naar de rest. Sommigen waren in groepen aan het praten en anderen stapten al in de auto om vervolgens afscheid te nemen van de rest.

"Hi." Seva veerde op uit haar gedachtes en keek om zich heen. Voor haar stond een jongen met zwarte haren en blauwe ogen. "Ik geloof dat wij nog geen kennis gemaakt hebben." Seva dacht even na maar schudde haar hoofd.

"Ik kan het me ook niet herinneren." antwoordde ze. "Nou, bij deze. Ik ben Jurgen Ekkelenkamp, ik zit pas bij het eerste van Ajax." Seva schudde zijn hand en hij glimlachte vriendelijk naar haar.

"Hoe heb jij Frenkie leren kennen?" vroeg Jurgen geïnteresseerd. "Ik lag in het ziekenhuis omdat ik een auto ongeluk heb gehad een paar maanden terug. Frenkie werd toen binnen gebracht, toevallig, op mijn zaal. Hij had toen een hamstring blessure." legde Seva uit.

"Wat naar." vond Jurgen. "Ja, was het eigenlijk ook. Maar ik heb me er al aardig over gezet. Ik ben denk ik bijna door de revalidatie heen. Maar ergens blijf ik bang voor die kruispunten." antwoordde ze en Jurgen knikte begrijpend.

"Je mag mee!" met deze zin verstoorde Frenkie het gesprek tussen de twee. "Gezellig." vond Seva. "Ik ga ook mee naar Donny." zei Jurgen enthousiast.

"Er komen niet veel hoor. Enkel wij drie, Donny, Celine, en Matthijs." Seva knikte. Ze vond het heel gezellig met iedereen maar vond het fijner om met een kleiner groepje te zijn. Dan was ze meer zichzelf.

"Lets go dan. We kunnen met mijn auto." lichte Frenkie toe en de twee knikten. "Rijd je mee, Jur?" voegde hij eraa toe. "Ja, als er plaats is." antwoordde deze.

"Jep, alleen Seva rijd met mij mee. Donny, Celine en Matthijs rijden samen." Jurgen knikte en pratend liep het drietal naar Frenkie's Mercedes.

Een kwartier later kwamen ze weer in Amsterdam. Seva zat zoals gewoonlijk naast Frenkie en Jurgen zat op de achterbank. De drie hadden een goed gesprek tot dat ze aan kwamen bij Donny's appartement.

Frenkie had verteld dat Celine en Donny een jaar samen waren. Donny woonde al op zichzelf maar Celine nog in haar eigen appartement. Als ze langer samen waren hadden ze plannen om echt samen te gaan wonen.

Seva wilde later ook op zichzelf wonen. Ze had al heel veel gespaard de afgelopen jaren maar had nog steeds niet genoeg. Ze hoopte, nu ze op de Uni zat, ze niet meer op kamers hoefde en een eigen plekje kreeg.

Frenkie parkeerde bij Donny's appartement en ze stapten uit. Hij deed de auto opslot. Aangezien Donny de sleutel had moesten ze nog eventjes wachten.

Zacht trok Frenkie Seva tegen zich aan. Terwijl ze aan het wachten waren leunde ze tegen hem aan. Ze voelde Jurgens ogen in haar rug branden. Seva fronste toen ze hem zag kijken maar besteedde er geen aandacht aan.

Was hij jaloers ofzo? Er was helemaal niks tussen Frenkie en haar. Tenminste, anders had Frenkie het wel laten merken. Seva schudde haar hoofd. Ze moest relaxen. Ze liet het maar opzich af komen. Dat was wat ze dan ook deed.

Naar een paar minuten kwam Donny al aan rijden en konden ze het appartement in. Seva maakte ook kennis met Celine. Schijnbaar waren Anna en Justin er ook.

Justin was een andere speler van het team en Anna was zijn beste vriendin. Maar Seva zag al dat ze heel close waren en moest glimlachen.

Met zijn allen liepen ze naar binnen.

"Welkom in huize van de Beek. Maak het jezelf gemakkelijk en doe alsof je thuis bent. Dat doet iedereen hier." vertelde Donny tegen Seva en ze knikte.

Seva bedankte de blonde speler en hing haar biker jack aan de kapstok. Het was al vrij warm binnen omdat ze van buiten kwamen. Seva liep naar Frenkie, die al op de bank zat naast Anna en Justin.

"Hoi, ik ben Anna, welkom bij de club." zei het donkerblonde meisje en stak haar hand uit. "Ik ben Seva." antwoordde ze vriendelijk en schudde haar hand. Al snel volgden Celine en Justin.

"Eerste ronde schenk ik in. De rest is self service, je mag gerust drinken pakken uit de koelkast. Ik heb boodschappen gedaan dus er is genoeg." lichte Donny toe en ze knikten allemaal.

"Zullen we truth or dare doen?!" schreeuwde Matthijs er over heen. Iedereen stemde in maar de meiden rolden met hun ogen.

"Dit gaat een lange avond worden, hè?" vroeg Seva aan haar twee nieuwe vriendinnen.

"Jep!" zeiden deze in koor en ze moesten alle drie lachen.

𝓥𝓮𝓬𝓱𝓽𝓵𝓾𝓼𝓽✔Där berättelser lever. Upptäck nu