008

689 24 1
                                    

A/N:

Ik skip even het voorstel gedeelte. Dat vind ik altijd zo'n gedoe. Dus vanaf het moment dat ze het restaurant binnen lopen, kent Seva alle spelers al.

-----------------------------------

Die avond gingen ze eten met de spelers plus voetbal vrouwen.
Oftewel de vriendinnen van de spelers. Deveny had een andere afspraak vanavond waardoor ze alleen maar mee kon met de training vanochtend.

Seva vroeg zich alleen maar af waarom Frenkie haar erbij wilde hebben. Ze had hem verteld dat ze niets met voetbal had.

En er speelde helemaal niks tussen hen. Toch?

Seva schudde haar hoofd. Wat haalde ze allemaal in haar gedachtes? Ze gaf zichzelf een mentale uitbrander en keek voor zich op de weg.

"Sev?" ze kwam weer terug bij de realiteit. Frenkie grijnsde breed. "Ik dacht, ik haal je even uit je gedachtes. Je leek zo ver weg." beaamde hij.

"Haha, nou bedankt." Seva stak haar tong uit en ze moesten lachen.

Dit waren de relaxte auto ritjes met Frenkie. Seva vond het fijn om bij het in de buurt te zijn. Hij reageerde overal zo chill op en maakte nergens een probleem van. In tegen stelling tot haar familie.

De twee kwamen aan bij het restaurant waar ze gingen eten. Het was een restaurant middenin het centrum van Ouderkerk aan de Amstel.

De groep wilde niet in de drukke stad van Amsterdam, in verband met de fans, maar dat begreep Seva heel goed. Hun verdienden ook een rustig avondje met zijn allen.

Seva streek haar kleding glad en liep samen met Frenkie naar het restaurant waar ze gereserveerd hadden. Toen ze aan kwamen, zag Seva al dat het erg luxe was.

"Maar Frenk... De MacDonalds was ook gewoon oké." stamelde ze. "Niks daarvan. We nemen onze vriendinnen en vrienden mee uit eten en dat moet goed gebeuren ook." ging Frenkie er tegenin.

Seva zuchtte en wist dat ze dit niet ging winnen. "Ik heb wel trek." zei ze. "We gaan bijna eten." Frenkie porde in haar buik en ze gilde lachend.

"FRENKIE!" riep ze lachend. "Oh, iemand kan hier niet tegen kietelen. Goed om te weten." knipoogde hij naar haar. "Nee!" kreunde Seva en hij grijnsde.

"Alsjeblieft Frenkie. Laat me gaan." smeekte Seva. "Ik hoor het toverwoord niet." fronste Frenkie.

"Lieve Frenkie wil je me alsjeblieft los laten., zuchtte ze." Oké." meteen liet hij haar los en Seva rolde haar ogen.

"Laten we naar de groep gaan." stelde Frenkie voor en ze knikte.

Toen het stel eraan kwam zag Seva dat iedereen er al was. Hoewel ze nog niemand kende, op Donny na, zag ze een aantal bekende gezichten van de televisie. Zoals Klaasjan, Hakim, Joël en Matthijs.

"FRENK!" Matthijs gebaarde enthousiast dat ze bij hem mochten staan. "Matta!" zei Frenkie op dezelfde manier terug en ze gaven elkaar een jongens knuffel.

"Dit is Seva." ze stond eerst een tijdje verloren op de achtergrond. Frenkie glimlachte en trok haar meer naar voor. "Hi." zei ze ongemakkelijk.

"Ik ben Matthijs! Leuk je eindelijk eens te leren kennen." antwoordde Matthijs vriendelijk. "Eindelijk?" grinnikte Seva verbaast.

"Ja, naar al die verhalen van Frenk was ik wel eens benieuwd over wie je nou eigenlijk was." na die ene zin kreeg Matthijs een mep van Frenkie op zijn arm. "Au." mompelde Matthijs. "Dat is je eigen verdiende karma." antwoordde Frenkie.

"Enkel goede verhalen, mag ik hopen?" vroeg Seva tussen de discussie door van de twee jongens. "Jahoor, maak je geen zorgen." glimlachte Matthijs en Frenkie leek nog steeds chagrijnig.

"Kom op Frenk, vrolijk op. Je krijgt zometeen eten." zei Seva toen ze met nog steeds, een geïrriteerde Frenkie, richting het restaurant liepen. "Yes." hij veerde op uit zijn gedachtes en ze rolde haar ogen.

"Sukkel." lachte ze.

De groep liep het restaurant binnen. Seva haar mond viel open vanwege alle ruimte die er was. En het lopend buffet zag er gewoon heel mooi uit.

"Goedenavond, kan ik u ergens mee helpen?" vroeg de serveerster, die voorbij kwam lopen. "Ja, we hadden gereserveerd op de naam Ten Hag." antwoordde Klaasjan.

"Komt u maar mee. Toevallig weet ik welke tafel voor jullie is." antwoordde ze. Seva schatte haar ongeveer dezelfde leeftijd, rond de vijfentwintig. Terwijl ze achter het meisje aan liepen keek Seva vol bewondering het restaurant door.

"Gaat uw gang." ze kwamen aan bij een hele lange grote tafel waaraan ze met zijn allen konden gaan zitten. Seva nam plaats tegenover Frenkie en naast haar zat Matthijs.

"Nou, laten we proosten op een goed seizoen!" riep Davy, aan de andere kant van de lange tafel. Iedereen stemde er mee in en ze tikten hun glazen tegen elkaar.

Volgens Seva had ze er een hoop nieuwe vrienden bij en daar was ze maar al te blij mee. Hopelijk konden Deveny en Nikki de volgende keer ook mee. Dan zou het nog gezelliger worden...

𝓥𝓮𝓬𝓱𝓽𝓵𝓾𝓼𝓽✔Where stories live. Discover now