Capitol fără titlu!

565 40 7
                                    

Hei, cred ca e timpul sa va multumesc voua. Va multumesc ca imi cititi si imi votati cartea! Si cum va poti multumi,daca nu postand, de aceea voi posta in urmatorul capitol mai multe povesti. Va rog, daca gasiti povesti dezastruase,sa lasati un link in comentariu. Daca vreti sa arunc o privire carti voastre, comentariu cu link. 

Dar ce capitol al fi asta daca nu am decapita ceva, asa ca v-am adus-o pe fantastica BellaCullenSP, aceasta fatuca ne prezinta familia ei intr-o carte...LET'S GO!

Buna ,,e sarmaua,,!Hai sa facem cunostinta cu toata familia ,,mea de tigani,,!!..!!

Bella ,,javra,,(eu,,tanasiana la 2ani,,)-Eu sunt o fata ,,proasta,, de 17 ani care traieste ,,din sex,, cu fratele ,,vibrator,, ,mama ,,Omida,, ,tata ,,satra-man,, si sora mai mica,, poreclita de mine ,Tampon, in ghena plina de putoare, a lui Ponta,,...Sunt o fata rebela ,,pentru ca bat mereu sobolani cand vor sa ma pipaie,,,plina de sine ,,care asculta Cristi din Banat unduindu-se pe ''Ca o apa cristalina'',, si curajoasa ,,ca doar cresc pureci,, ! :D *,,vedeti ce dintisori frumosi am :D''*

Rares ,,vibrator,,(fratele ,,boschet,, mai mare ,,la dick ca satra-man,,)-El e genul de baiat ,,lingo-pizd,, care se da la toate fetele*adica la Omida si la Tamponel*;se credr cel mai tare ,,la pula,,si cel mai misto ,,la tras,,;si el are 18ani ,,de cand o violeaza pe saracuta Tamponel,, implineste19 ;si eu ii zic porcul casei ,,pentru ca pe mine nu ma fute,,;uneori idiotul casei p,,en,,t,,ru,, ca asa e el ,,futacios,, ..si noi ne complimentam insultandu-ne ,,si aruncand unul in altul cu paduchi,,! Dar nu ne suparam unul cu celalalt ,,caci doar suntem boschetari,,.

Sper ca va placut My little Moffo's! Ne vedem in urmatorul capitol. Nu am corectat capitolul ,am facut o parodie din el. Daca vreti si voi, as vrea sa fac doua povesti in capitol, una pe care s-o corectez si una care sa fac parodie, daca vreti comentati cu ,,da,, sau ,,nu,, . Stiu ca e scurt,dar am o droaie de teme, pe care le-am lasat pe ultima suta de metri. Totusi am reusit sa postez.

PS:Nu am nimic cu Ponta !

Prostie la cutie ("Geniile'' de pe Wattpad )Where stories live. Discover now