HELP&WRITE #1

173 10 4
                                    


Salutare tuturor, m-am intors cu primul capitol de HELP&WRITE. Am tras la sort 2 povesti din 5. Sper sa va placa capitolul si LET'S START!

Okey. Prima carte este ''Lovely girl'' de AleAlexandra362. Eu una cred ca e o carte buna. Capitole lungi, bine scrise, interesante. Este continuarea unei alte carti, nu mai stiu clar cum se numea, am uitat, va rog nu ma ucideti! Recunosc, nu am avut timp sa citesc mult din ea, si nu prea am inteles pentru ca e partea a 2-a a unei carti, dar o voi citi cu siguranta. In fine, nu am ce sa reprosez e chiar o carte buna. Sper sa nu te lasi de scris pentru ca ceea ce faci chiar e tare. Va recomand cartea, o gasiti usor, si eu cred ca merita, e o carte buna! Deci nu uitati ''Lovely girl'' de AleAlexandra362!

A doua carte este ''Incredere''. Scrisa de DariaSt9,prietenasa mea,ne stim de mult, vecina mea de peste drum. Are o carte geniala, in adevaratul sens al cuvantului. Coperta, foarte jmechera, trebuie sa precizez. In carte este vorba despre Clarke si Bellamy, doi orfani; si povestea..a..nu,nu,nu! O sa o cititi daca vreti sa stiti! E o carte bazata pe serialul ''The 100'', serialul bazat pe cartile lui Kass Morgan! Sper sa va placa, mie una, imi place, deci nu uitati ''Incredere'' de DariaSt9.

Cam atata a fost cu acest capitol, nu uitati de aceste doua carti:

1. Lovely Girl de AleAlexandra362

2.Incredere de DariaSt9


Prostie la cutie ("Geniile'' de pe Wattpad )Where stories live. Discover now